Мелітопольці вимагають відправити у відставку мера Вальтера

Укрінформ
Перед початком позачергової сесії міськради Мелітопольську мерію пікетувало близько 200 чоловік, вимагаючи відставки міського голови Сергія Вальтера, який знаходиться під слідством.

Про це повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

"Підприємці втомилися від натиску, поборів і здирства чиновників. Люди прийшли, щоб висловити свою недовіру меру та його команді, і вимагають покарати бандитів з усію суворістю закону", - розповів отаман Мелітопольського куреня війська Запорізького Низового Ігор Лисенко.

За словами начальника Мелітопольського райвіділу міліції Руслана Іванкевича, на несанкціонований мітинг прийшли підприємці, автоперевізники, робочі заводу товарів народного споживання, риночники, представники політичних партій та організацій, а також прості городяни. Незважаючи на напруження пристрастей біля стін міськради, порушень правопорядку не було.

Мітингувальники прийняли резолюцію, яку направили Президенту України, главі Запорізької ОДА, генеральному прокурору, МВС, СБУ, з проханням не допустити ситуації, в якій Вальтер і співучасники інкримінованих меру правопорушень зможуть уникнути відповідальності та зберегти свої повноваження у Мелітополі.

Нагадаємо, що рішенням Орджонікідзевського суду обласного центру, міський голова Мелітополя Сергій Вальтер звільнений із займаної посади і відпущений під заставу у розмірі $1,5 млн. За здирство в особливо великих розмірах, підробку документів і зловживання службовим становищем йому інкримінується п'ять статей Кримінального кодексу України.

На час слідства функції міського голови Мелітополя виконує секретар міськради Олександр Барибін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-