Стань частиною змін - долучайся до команди Укртрансбезпеки

Стань частиною змін - долучайся до команди Укртрансбезпеки

Укрінформ
29 травня, 13:30 - пресконференція на тему: «Стань частиною змін - долучайся до команди Укртрансбезпеки».

Організатор: Державна служба України з безпеки на транспорті.

Учасники: Євген Зборовський - голова Державної служби України з безпеки на транспорті; Юрій Марценишин - перший заступник голови Державної служби України з безпеки на транспорті; Віталій Войцехівський - народний депутат України.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

В Укртрансбезпеці не вистачає кадрів

Державна служба України з безпеки на транспорті має 176 вакантних посад, з яких 106 посад у центральному апараті та 70 - у територіальних підрозділах.

Про це під час пресконференції в Укрінформі на тему: «Стань частиною змін - долучайся до команди Укртрансбезпеки» сказав голова Державної служби України з безпеки на транспорті Євген Зборовський.

"Якщо перейти до вакантних посад, які ми маємо в нашій службі, то ми маємо територіальні підрозділи в кожному регіоні України. Також ми маємо центральний апарат, який знаходиться в Києві. Ми маємо 106 посад в апараті та 70 посад в територіальних підоозділах. У територіальних підрозділах - це посади старших територіальних інспекторів, в центральному апараті - це різні посади, різних напрямків", - сказав Зборовський.

Він зазначив, що зараз заробітна плата інспекторів становить близько 18-20 тис. грн, однак у тих регіонах, де інспектори мають більше навантаження по роботі, зарплата може бути трохи вищою.

Зборовський також зауважив, що окрім інспекторів, їм потрібні юристи та ІТ-спеціалісти.

Як повідомлялося, Державна служба України з безпеки на транспорті у січні – квітні 2024 року забезпечила надходжень до державного бюджету на суму 201,118 млн грн.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-