У столиці пройде благодійний «Київський бал»

У столиці пройде благодійний «Київський бал»

Укрінформ
27 травня, 12:00 - пресконференція на тему: «Проведення благодійного заходу «Київський бал».

Організатори: Громадська організація «Біла птаха», громадська діячка, меценатка Ольга Селих.

Учасники: Анна Коршунова - президентка громадської організації «Біла птаха»; Ольга Селих - громадська діячка, меценатка; Христина Шишпор - народна артистка України, прима-балерина Національної опери України; Євген Хмара - композитор, піаніст-віртуоз; Ірина Стахурська - член правління Піреус Банку.

Коротко. Учасники пресконференції розкажуть про одну з найочікуваніших подій цього року - «Київський бал», який стане подарунком для випускників, дітей, жителів міста та гостей столиці. Організатори підготували велику культурну програму з виступами художніх колективів та сольних виконавців. Захід пройде за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Довідково. Проведення заходу стало можливим завдяки  громадській організації «Біла птаха», громадській діячці, меценатці Ользі Селих. Співорганізатор події – Лілія Олійник, директор громадської організації «Живу в гармонії». Генеральний партнер  – Піреус Банк.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

Акредитація триватиме до 10:00 27 травня 2024 р., для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

У столиці відбудеться “Київський бал” для випускників і діей, які постраждали від війни

Благодійний “Київський бал” для випускників, молоді та постраждалих внаслідок війни дітей відбудеться у колонній залі Київської міської державної адміністрації 31 травня.

Про це повідомили організатори заходу на пресконференції в Укрінформі.

“Ми поєднали благодійність, чесність, порядність, людяність для того, щоб подарувати справжнє свято для нашої молоді, випускників і дітей, родини яких постраждали протягом війни. Цей урочистий захід відбудеться на честь Дня Києва, і маємо надію, що він стане щорічною культурною візитівкою нашої столиці та країни”, - сказала президент громадської організації «Біла птаха» Ганна Коршунова.

Громадська діячка і меценатка Ольга Селих зпквпжила, що подія об’єднає талановиту молодь, дипломатів, меценатів, громадських діячів і митців, науковців з України та світу.

“Такого роду заходи є найпотужнішою зброєю в наших руках, які здатні подолати будь-яку агресію та війну. Адже саме розвиток культури, науки, виховання морально-етичних цінностей, бажання дарувати любов і добро збереже людство”, - переконана вона.

Відкриватиме “Київський бал” прима-балерина Національної опери народна артистка України Христина Шишпор.

“Це дуже почесно для мене. Зараз страшні часи, але діти попри все мають зростати у красі і в них ніхто не має права забрати дитинство і молодість. Це буде дуже красивий і гарний захід. Діти перебуватимуть у музиці, красі й насолоджуватимуться своїм випускним балом”, - сказала Шишпор.

Директор громадської організації «Живу в гармонії» Лілія Олійник зауважила, що кожна випускниця на “Київському балу” отримає від організаторів сукню.

“Кожна дівчинка, а тим більше випускниця мріє саме про такий бал, де вона буде королевою, красунею, в розкішних сукнях, які отримає кожна випускниця. Я б хотіла, щоб цей бал започаткував традицію, коли наших випускників вітатимуть саме так, а до цього заходу долучатимуться найкращі партнери та компанії, щоб подарувати їм це натхнення”, - сказала Олійник.

Організатори заходу підготували велику культурну програму, яка включає виступи художніх колективів і сольних виконавців. Захід пройде за підтримки Київської міської державної адміністрації.

Як повідомлялося, останній дзвоник для школярів Києва у цьому навчальному році пролунає 31 травня.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-