Презентація онлайн-курсу

Презентація онлайн-курсу "Перемовини про вступ України до ЄС"

Укрінформ
7 травня, 11:00 - презентація онлайн-курсу "Перемовини про вступ України до ЄС".

Організатори: Медіацентр Україна-Укрінформ.

Спікери: Єннес де Мол - посол Нідерландів в Україні;  Василь Сегін (АНТС) - керівник проєкту EUROSCOPE; Вікторія Приймаченко - менеджерка онлайн-платформи «Прометеус»; Олена Сас - продюсерка курсу, проєктна менеджерка Мережі «АНТС»; Вікторія Мельник -  лекторка, Центр політико-правових реформ.

Чому це цікаво?

Мережа захисту національних інтересів “АНТС” разом з провідною платформою з онлайн-освіти “Прометеус” презентують запуск нового курсу "Перемовини про вступ України до ЄС". Цей курс розроблено спеціально для тих, хто цілеспрямовано працює над інтеграцією України у ЄС та бажає отримати глибокі знання та практичні навички у сфері переговорів.

Заснований на найкращих практиках та академічному досвіді, курс "Перемовини про вступ України до ЄС", надасть учасникам можливість ознайомитися з ключовими аспектами переговорного процесу та розбере найважливіші питання, пов'язані з євроінтеграцією України.

Курс включає в себе:

  • Огляд історії та етапів євроінтеграції України.
  • Аналіз ключових аспектів переговорного процесу між Україною та ЄС.
  • Питання адаптації українського законодавства до норм ЄС.
  • Важливі поради від європейських фахівців щодо сильних сторін України в переговорах та викликах як для нашої держави, так і для самого ЄС в процесі розширення.

Реєстрація на курс - за посиланням.

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на ютуб-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV, а також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/about, на фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram.

Підсумкові матеріали:

Для українців запустили безкоштовний онлайн-курс «Перемовини про вступ України до ЄС»

В Україні запустили безкоштовний освітній онлайн-курс «Перемовини про вступ України до ЄС» для тих, хто прагне здобути знання та практичні навички стосовно євроінтеграційних переговорів.

Його презентували мережа захисту національних інтересів «АНТС» спільно з платформою з онлайн-освіти «Прометеус» в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

Курс «Перемовини про вступ України до ЄС», за словами його продюсерки Олени Сас, складається з 4 модулів по 7-12 лекцій, кожна з яких триває близько 15 хвилин.

Серед тем: європейська інтеграція, адаптація українського законодавства до норм Євросоюзу та досвід країн-попередниць і погляд з ЄС. Частина лекцій складаються з інтерв’ю з європейськими експертами – депутаткою Європарламенту Віолою фон Крамон-Таубадель і кандидатом до Європейського парламенту від Нідерландів Тюном Янсеном – та чіткими рекомендаціями, як вести переговори, і порадами, враховуючи умови, в яких перебуває Україна.

«Ми сподіваємося, що люди отримають розуміння і будуть готові брати участь у переговорах, тому що наші європейські експерти і представники уряду сказали, що переговори ведуться, і Європа очікує від нас, щоб там були не тільки державні службовці, а й широке коло громадян», – сказала Сас.

Після завершення курсу й успішного проходження тесту учасникам нададуть сертифікат. Він є безкоштовним завдяки підтримці посольства Нідерландів в Україні.

«Ми намагаємося долучити молодих людей України для того, щоб вони розбудовували нову, європейську державу, щоб нарешті завершити довгий процес приєднання до Європи. Моя країна долучена до цього процесу. Ми намагаємося підтримувати всі ваші ініціативи, коли ми можемо», – зауважив посол Нідерландів в Україні Єннес де Мол.

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина раніше заявляла, що активна фаза підготовки до затвердження переговорної рамки та міжурядової конференції з Європейським Союзом почнеться в другій половині травня.

Європейська рада доручила Раді ЄС швидко опрацювати рамки для переговорів з Україною щодо членства, аби розпочати переговорний процес ще до завершення терміну Бельгійського головування в Євросоюзі.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-