Допомога парламентської дипломатії Естонії Україні у протистоянні агресії РФ

Допомога парламентської дипломатії Естонії Україні у протистоянні агресії РФ

Укрінформ
27 березня, 16:00 - пресконференція на тему "Допомога парламентської дипломатії Естонії Україні у протистоянні агресії РФ: ключові ініціативи, досягнення та вивчені уроки". 

Організатор: Центр оборонних реформ.

Спікер: Марко Міхкельсон (Marko Mihkelson) - голова комітету з закордонних справ парламенту Естонії.

Модератор: Тарас Мокляк.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформуhttps://www.youtube.com/@UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram.

Підсумкові матеріали:

Після псевдовиборів у РФ Путіна можна називати російським диктатором - естонський політик

Голова комітету із закордонних справ парламенту Естонії Марко Міхкельсон вважає, що після псевдовиборів президента РФ Володимира Путіна можна називати російським диктатором.

Таку думку Міхкельсон висловив на пресконференції в Укрінформі на тему "Допомога парламентської дипломатії Естонії Україні у протистоянні агресії РФ: ключові ініціативи, досягнення та вивчені уроки".

"Я думаю, що ми можемо називати Путіна російським диктатором і очільником авторитарного режиму", - сказав він, коментуючи відповідну дискусію в українських ЗМІ.

Естонський політик зауважив, що так звані президентські вибори в Росії, поза сумнівом, були сфальсифікованими, окрім того, вони проводилися ще й на окупованих територіях України, що є ще одним аргументом, чому їхні результати не можуть бути визнані.

"Володимир Путін є воєнним злочинцем, Міжнародний кримінальний суд видав ордер на його арешт. Його місце в Гаазі", - наголосив Міхкельсон.

Він додав, що з цих причин Путін не може представляти РФ під час будь-яких перемовин щодо розв'язання конфлікту, а самі перемовини можуть відбутися тільки після повної перемоги України.

Як повідомляв Укрінформ, в ЄС заявили, що ніколи не визнають результати так званих виборів президента Росії на тимчасово окупованих територіях України, політичне керівництво Росії та усі причетні до їх організації відповідатимуть за наслідки цих незаконних дій.

Голова комітету закордонних справ парламенту Естонії Марко Міхкельсон у вівторок, 26 березня, прибув з візитом до Києва.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-