Створення Асоціації операторів та інструкторів з першої допомоги й тактичної медицини

Створення Асоціації операторів та інструкторів з першої допомоги й тактичної медицини

Укрінформ
15 лютого, 15:00 - пресконференція щодо створення Асоціації операторів та інструкторів з першої допомоги й тактичної медицини.

Організатори: Медіацентр Україна-Укрінформ.

Учасники: Леонід Федоровський - голова правління ГС «Асоціація операторів та інструкторів з першої допомоги та тактичної  медицини»; Наталія Воронкова - ексрадник міністра оборони, голова ГО «Волонтерська Сотня «Доброволя»; Давід Пластер - ветеран США, керівник проекту «Аномалія»; Олександр Сивирин - директор КП «Госпітальєри Дніпра»; Тарас Гаталяк, програмний директор «Razom Heroes», БФ «Разом для України»; представник Міністерства оборони України.

Чому це цікаво?

Під час пресконференції представники проєктів заявлять про створення найбільшої національної асоціації, яка об'єднала різні напрями, що пов'язані із першою допомогою, тактичною та військовою медициною, волонтерською та медичною діяльністю, реабілітацією тощо. Будуть озвучені причини виникнення асоціації та основні цілі і завдання, що ставляться членами асоціації. 

Також відбудеться обговорення поточного стану напрямку першої допомоги та тактичної медицини, виклики та завдання для суспільства.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн та в чаті трансляції на YouTube.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV, а також  ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/aboutна фейсбук-сторінці  Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram.

Підсумкові матеріали:

В Україні створили Асоціацію операторів та інструкторів з тактичної медицини

В Україні створена Асоціація операторів та інструкторів з першої допомоги й тактичної медицини.

Презентація її відбулася в Медіацентрі Україна-Укрінформ.

"Кожен і кожна мають вміти і знати, яким саме чином надавати першу допомогу, і неважливо, в яких рамках це відбувається - цивільне життя чи військове, тим паче що військове у нас зараз фільтрувалося в цивільне. І наша організація активно залучає всіх людей, які є провайдерами або операторами першої допомоги. І інструкторів, і викладачів, і виробників, і державні органи, звісно, - ми всіх долучаємо до того, щоб впровадити в нашій державі міжнародні стандарти, які відповідають вимогам сьогодення", - сказав голова правління ГС «Асоціація операторів та інструкторів з першої допомоги та тактичної медицини» Леонід Федоровський.

За його словами, асоціація має на меті навчити цивільне населення надавати першу медичну допомогу в цивільних умовах, а військовослужбовців - надавати допомогу своїм побратимам.

Програмний директор Razom Heroes БФ «Разом для України» Тарас Гаталяк зауважив, що українські виробники мають максимально нарощувати виробництво засобів тактичної медицини.

"Тактична медицина - це про життя. Треновані бійці - це про рятування життя. Правильно організовані процеси в сфері тактичної медицини - це і підготовка, і навчання, і стандартизація - є швидким рятуванням життя. Тому основний виклик, який сьогодні є, - це те, що ми маємо йти до стандартизації", - наголосив він.

Робота асоціації передбачає методичну допомогу у розвитку тактичної медицини на всіх рівнях — як для медичного персоналу, так і для решти військових.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-