Підписання меморандуму про співпрацю між Держенергоефективності, «Коген Україна» та компанією «Signify» (ex. Philips Lighting)

Підписання меморандуму про співпрацю між Держенергоефективності, «Коген Україна» та компанією «Signify» (ex. Philips Lighting)

Укрінформ
29 січня, 14:30 - підписання тристороннього меморандуму щодо старту співпраці Держенергоефективності, Асоціації декарбонізації «Коген Україна» та компанії «Signify» (ex. Philips Lighting).

Організатор: Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України.

Спікери: Ганна Замазєєва - голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України (Держенергоефективності); Наталія Сибіга - віцепрезидент Асоціації декарбонізації «Коген Україна»; Олексій Шершень - директор компанії «Сігніфай Україна».

Коротко. Сторони планують партнерство у сфері енергоефективності, декарбонізації та «зеленої» енергетики в Україні. Особлива увага буде зосереджена на шляхах впровадження новітніх сучасних розумних енергоефективних технологій та обладнання задля якісної відбудови та сталого розвитку українських громад.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Учасники можуть поставити запитання офлайн (Зала 2).

Акредитація ЗМІ за контактами: (044) 590-59-65, 096-906-85-95 та e-mail: saeepressa@gmail.com (Управління комунікації та зв’язків з громадськістю Держенергоефективності).

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w.

Підсумкові матеріали:

Держенергоефективності та "Коген Україна" співпрацюватимуть із Signify у впровадженні енергоефективності у громадах

Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження, асоціація декарбонізації "Коген Україна" та компанія "Signify Україна" підписали меморандум про співпрацю.

Документ підписали під час брифінгу в Укрінформі.

Голова Держенергоефективності Ганна Замазєєва зазначила, що агентство працює над національною платформою декарбонізації, в межах якої вже працює "зелений університет".

"Наступний крок - це сторінка, де представлені всі виробники енергоефективного обладнання, з якими ми зараз плідно спілкуємося - і національні виробники, і міжнародні компанії - щоб наші муніципалітети й бізнес могли оперативно і напряму зв'язатися із виробником і знайти найкращі пропозиції. Відповідно, в рамках цього ми й підписуємо меморандум", - прокоментувала Замазєєва.

Директор "Signify Україна" Олексій Шершень зазначив, що компанія взяла на себе зобов'язання щодо досягнення карбононейтральності у 2020 році. "Ми використовуємо лише відновлювані джерела енергії для виробництва власної продукції", - сказав він.

За словами Шершня, "Signify Україна" передає свою продукцію для модернізації освітлення у соціально значущих об'єктах (школах, лікарнях) та вуличного освітлення.

"Ми підпишемо меморандум про співробітництво з метою об'єднання наших зусиль у сфері енергоефективності, декарбонізації, альтернативного палива, залучення нових технологій", - прокоментувала віцепрезидент асоціації декарбонізації «Коген Україна» Наталія Сибіга.

Асоціація декарбонізації "Коген Україна" сприяє розвитку когенерації. Організація працює ізі зацікавленими інституціями України для формування кращих умов ринку, усуненням адміністративних, регуляторних та ринкових бар'єрів для ширшого використання когенерації.

Signify - нідерландська компанія, що утворилася в результаті виокремлення світлотехнічного підрозділу компанії Philips.

Як повідомлялося, 18 січня Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження і Українська енергетична біржа підписали меморандум про співпрацю у створенні прозорого та конкурентного ринку біопалива.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-