Презентація стратегії Українського молодіжного фонду

Презентація стратегії Українського молодіжного фонду

Укрінформ
18 січня, 16:00 - презентація стратегії Українського молодіжного фонду.

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, Український молодіжний фонд.

Учасники: Владислав Яцук - заступник міністра молоді та спорту України; Дмитро Твердохліб -  директор Українського молодіжного фонду.

Коротко. Учасники заходу ознайомлять зі Стратегією діяльності новоствореного Українського молодіжного фонду до 2027 року, а також розкажуть про проєкт першої грантової програми інституції, запуск якої запланований у першому кварталі 2024 року.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ за посиланням

Акредитація триватиме до 13:00 18 січня 2024 року.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w.

Підсумкові матеріали: 

Український молодіжний фонд презентував стратегію діяльності до 2027 року

Стратегію діяльності до 2027 року презентував у четвер Український молодіжний фонд (УМФ). До розробки стратегії залучилася молодь і експертне коло осіб за підтримки Ініціативного центру сприяння активності та розвитку громадського почину (ІСАP) «Єднання».

Про це повідомив під час пресконференції в Укрінформі заступник міністра молоді та спорту України Владислав Яцук.

За його словами, Український молодіжний фонд - прозора державна інституція, яка є надійним партнером для міжнародних та національних організацій у впровадженні інноваційних підходів до реалізації молодіжної політики. Фонд сприяє розвитку сфери молодіжної політики відповідно до потреб молодих людей.

Місія Українського молодіжного фонду націлена на забезпечення суб’єктів молодіжної роботи необхідними фінансовими, інформаційними, консультаційними можливостями на основі конкурентної моделі.

«Фонд надає бюджетні гранти за рахунок коштів проєктів міжнародної технічної допомоги та інших джерел, не заборонених законодавством. Фонд має можливість стимулювати розвиток підприємницької діяльності, неформальної освіти в Україні тощо. Проєкти фінансування фонду вже підтримані. Ми ведемо з партнерами перемовини відносно фінансування грантових програм», - підкреслив заступник міністра.

Директор Українського молодіжного фонду Дмитро Твердохліб під час презентації зазначив, що фонд - це організація, яка працює з молоддю і для молоді, а бенефіціарами є всі громадяни України.

"Молодь - наша головна ціль та аудиторія, заради якої ми працюємо. Пріоритетні напрямки діяльності фонду на час воєнного стану в Україні такі: залучення молоді до волонтерства для досягнення перемоги та післявоєнного відновлення, підвищення рівня компетентності молоді шляхом неформальної освіти, підвищення рівня економічної самостійності молоді, зокрема створення нових і додаткових робочих місць", - сказав Твердохліб.

За його словами, у глобальному сенсі Український молодіжний фонд має стати експертом та помічником держави у питаннях впровадження інноваційних підходів у реалізації молодіжної політики задля того, аби молоді люди мали більше можливостей для розвитку свого потенціалу в Україні, брали участь у суспільному житті для наближення перемоги та відновлення країни у повоєнний період.

Він також закликав до співпраці з фондом Міністерство освіти та науки, Міністерство соцполітики України, інших потенційних партнерів.

«Мінмолодьспорту спрямовує діяльність фонду, але ми прозора державна інституція. Працюємо з кількома групами цільової аудиторії - залучаємо до волонтерської діяльності, неформальної освіти, сприяємо економічній самостійності молоді, допомагаємо створювати нові робочі місця. Першим пілотним проєктом фонду буде грантова програма працевлаштування молоді у низці регіонів України», - сказав Твердохліб.

Як приклад ефективної роботи із зарубіжними партнерами він назвав співпрацю фонду з Українсько-данським молодіжним домом.

 Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-