Поточна ситуація в Херсоні та області

Поточна ситуація в Херсоні та області

Укрінформ
6 грудня, 14:00 - брифінг на тему: "Поточна ситуація в Херсоні та області".

Організатори:  Медіацентр Україна – Укрінформ.

Спікер: Олександр Толоконніков - керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації (онлайн).

Теми до обговорення:

  • Обстріли в місті та області: поточна ситуація та наслідки.
  • Як проходить опалювальний сезон в області?
  • Стан критичної інфраструктури та гуманітарна ситуація.

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на ютуб-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTVа також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/aboutна фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w.

Підсумкові матеріали:

На деокупованій Херсонщині у 30 населених пунктах немає світла через ворожі обстріли

На деокупованій Херсонщині зі світлом 188 населених пунктів, у 30 енергопостачання не можна підключити через обстріли, ще у 10 населених пунктах не проживають наразі люди.

Як передає Укрінформ, про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

«188 населених пунктів - зі світлом з 228. Поки в 30 не можемо підключити світло, тому що там дуже небезпечно, росіяни постійно б’ють прямою наводкою і по електриках, які ладнають (електропостачання - ред.), і по самій інфраструктурі», - каже Толоконніков.

Також він зазначив, що ще у 10 населених пунктах деокупованої правобережної Херсонщини люди не проживають, тому наразі немає сенсу там підключати електропостачання.

Як повідомляв Укрінформ, ЗСУ восени 2022 року визволили правобережну частину Херсонської області, зокрема місто Херсон. Частина області, розташована на лівому березі Дніпра, тимчасово захоплена російськими військами.

На деокупованій Херсонщині треба вивезти з визначених населених пунктів іще 149 дітей - ОВА

На деокупованій Херсонщині з 23 визначених населених пунктів вивезли 651 дитину з сімʼями, залишається 149 дітей на території 8 населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомив керівник пресофісу Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

«651 дитина зараз евакуйована з сім’ями, з цих 23 населених пунктів (з 24 жовтня триває ця обов’язкова евакуація з примусом)», - сказав Толоконніков.

За його словами, залишається 149 дітей на території 8 населених пунктів з 23, що були визначені, тобто, у 15 населених пунктах дітей уже немає.

Як повідомляв Укрінформ, на деокупованій Херсонщині визначили 23 населені пункти для обов’язкової евакуації у примусовий спосіб родин із дітьми.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут – Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-