Обстріли Миколаєва: якою є зараз ситуація в місті та області?

Обстріли Миколаєва: якою є зараз ситуація в місті та області?

Укрінформ
21 липня, 13:00 - брифінг на тему: "Обстріли Миколаєва: якою є зараз ситуація в місті та області?".

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікер: Віталій Кім - начальник Миколаївської ОВА (онлайн).

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV, а також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/about, на фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/, українською та англійською мовами.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

У Миколаєві в більш як 450 людей житло вщент зруйноване обстрілами і відновленню не підлягає - Кім

У Миколаєві нині налічується понад 450 людей, житло яких повністю зруйновано від обстрілів російських загарбників і відновленню не підлягає.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 21 липня, передає кореспондент Укрінформу.

«До вчорашніх обстрілів на Миколаївщині було 444 особи, житло яких повністю зруйновано від обстрілів і відновленню не підлягає. Зараз таких більше, бо вчора ракетою Х-22 у центрі міста було вщент зруйновано триповерховий житловий будинок, мешканці залишилися без квартир», - сказав Кім.

За його словами, ці люди проживають у знайомих чи друзів, отримують допомогу від міжнародних організацій та держави. А область планує в майбутньому збудувати нові будинки - близько 10 тисяч квадратних метрів житла. Але це дуже тривалий процес, і зараз над ним триває робота.

«У тих, де житло підлягає ремонту – вибиті шибки та покрівля, ми намагаємося допомагати будматеріалами, хтось відновлює своє житло сам», - сказав Кім.

Також він зазначив, що, попри періодичні обстріли Миколаєва, люди продовжують повертатися у місто, навіть ті, хто донедавна був за кордоном.

Як повідомлялося, 20 липня близько 3.00 військові РФ крилатими ракетами завдали масованого удару по житлових кварталах у центрі Миколаєва. Поранено 18 осіб, двоє людей загинуло, пошкоджено понад 60 житлових будинків та об'єктів інфраструктури.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-