Форум доброчесних громад. На шляху до євроінтеграції України

Форум доброчесних громад. На шляху до євроінтеграції України

Укрінформ

Національне агентство з питань запобігання корупції запрошує долучитись в онлайн-форматі до Форуму доброчесних громад (далі – Форум), який відбудеться за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» в м. Київ 20 липня об 11:30.

Форум присвячений доброчесності на місцевому рівні та її важливій ролі у відбудові України на шляху до європейської інтеграції. Під час проведення заходу буде підкреслено важливість проведення реформ, відновлення та відбудови без корупції, а також необхідність відповідальної державної служби, роль державних службовців, функціонування державного уряду та його взаємодія з громадянами та бізнесом.

Спікерами будуть представники Національного агентства з питань запобігання корупції, Програми «U-LEAD з Європою», Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу, Української асоціації обласних та районних рад, Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад, міжнародних та національних громадських організацій, представники громад.

Основною метою Форуму є створення платформи для напрацювання та координації дій, направлених на розбудову доброчесності в органах місцевого самоврядування, які будуть спрямовані на відновлення та відбудову України на її шляху до європейської та євроатлантичної інтеграції.

На Форумі буде презентовано курс «Доброчесна громада» та відбудеться підписання декларації доброчесності.

Якщо Ваша територіальна громада виявить бажання підписати стратегічний політичний документ ‒ Декларацію розбудови доброчесності органів місцевого самоврядування (додається), метою якої є проголошення спільних цінностей у розбудові доброчесності врядування, заснованого на європейській моделі «доброго врядування» («Good Governance»), та подальша співпраця щодо їх імплементації, просимо звернутися до контактної особи.

Контактна особа у Національному агентстві для вирішення організаційних питань щодо підписання Декларації розбудови доброчесності органів місцевого самоврядування – Віталій Дяків, головний спеціаліст відділу формування політики доброчесності в органах місцевого самоврядування Управління формування політики доброчесності у публічній та приватній сфері (тел. (044) 200 06 08, v.diakiv@nazk.gov.ua).

Додатки:

1. Програма заходу: https://drive.google.com/drive/folders/1Ov2dMK_Q6pb5juwXEs-3w1k2v6SV6W8Y

2. Декларація розбудови доброчесності органів місцевого самоврядування на 5 арк. в 1 прим. (електронна версія: http://surl.li/ieyvr)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-