Герої нескореної України: Герої України, кавалери орденів 3-х ступенів з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. 2022 рік

Герої нескореної України: Герої України, кавалери орденів 3-х ступенів з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. 2022 рік

Укрінформ
10 липня, 12:00 - презентація книжки «Герої нескореної України: Герої України, кавалери орденів 3-х ступенів з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну. 2022 рік».

Організатори: Незалежний аналітичний центр геополітичних досліджень «Борисфен Інтел», Фонд ветеранів військової розвідки України.

Учасники: Юрій Ярухін – автор книжки; Олександр Бєлов – президент Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел»; Юрій Левченко – президент Фонду ветеранів військової розвідки України; Олег Махно – віце-президент НАЦГД «Борисфен Інтел», головний редактор журналу «Бінтел», Олег Березюк – директор Інституту глобальної політики.

Модератор: Світлана Леонтьєва.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com.

Акредитація триватиме до 11:00 10 липня 2023 р., для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос. 

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

У Києві презентували книжку про героїв України

У Києві презентували видання Юрія Ярухіна "Герої нескореної України. 2022".

Презентація книжки відбулася під час пресконференції в Укрінформі.

"Ця книга є першим узагальненим матеріалом про події і подвиги наших воїнів під час цієї війни... Велика робота була проведена ... зібрати таку купу матеріалу, узагальнити його, перевірити - дуже великий і складний процес", - сказав президент Фонду ветеранів військової розвідки України Юрій Левченко.

Він зазначив, що ця книга матиме продовження, зараз триває підбір матеріалів для другої частини. За його словами, українці мають знати всіх, хто захищає державу. "Оцінити значення цієї праці люди зможуть не сьогодні, не зараз, а через деякий час, дивлячись уже в минуле", - сказав Левченко.

Віцепрезидент Незалежного аналітичного центру геополітичних досліджень «Борисфен Інтел» Олег Махно відзначив, що книга має охопити якомога ширшу аудиторію, але перш за все вона має потрапити до родичів героїв, які згадуються у ній.

"Ця книжка, я сподіваюсь, буде в родині кожного героя, який заслужив таке високе звання", - сказав Махно.

Книга є збіркою розповідей про героїв України, відзначених державою за звитягу, проявлену від початку повномасштабного російського вторгнення 24 лютого 2022 року. У ній зібрані основні відкриті дані. Кожен нарис про героя — це приклад його самопожертви й любові до своєї Батьківщини, великої сили духу та намагання захистити життя нинішніх і наступних поколінь українців.

У книжці також подаються основні відомості про лицарів ордена Богдана Хмельницького 3-х ступенів, повних кавалерів ордена «За мужність» і нагороджених відзнакою Президента України «Хрест бойових заслуг» у 2022 році.

Всі дані і світлини у книжці подаються винятково за матеріалами, узятими з відкритих джерел

Як повідомляв Укрінформ, у Києві відбулась презентація білінгвальної збірки поезій «Виявляється, ти був у підвалі Маріупольського театру, Боже!».

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-