Презентація виставки «Бахмут: Не віддамо»

Презентація виставки «Бахмут: Не віддамо»

Укрінформ
23 червня, 15:00 - презентація виставки «Бахмут: Не віддамо».

Організатори: Управління культури Бахмутської міської ради, комунальний заклад культури «Бахмутський краєзнавчий музей».

Учасники: жителі Бахмуту.

Модераторка: Ганна Ковальова. 

Чому це цікаво?

Виставка «Бахмут: Не віддамо» зберігає для містян візуальний образ міста та складається з двох диптихів мисткині Катерини Руденко. На картинах зображене місто миру і місто війни. Також будуть представлені старовинні фото Бахмуту та автентичні предмети й сувеніри, які підкреслять творчість та талановитість мешканців міста Донеччини.

Виставка проходитиме за підтримки «Музею видатних киян».

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом.  Під час демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfF

Підсумкові матеріали:

У Києві презентували виставку «Бахмут: Не віддамо»

У Києві відкрили виставку «Бахмут: Не віддамо», присвячену місті-фортеці у Донецькій області як символу стійкості та незламності українського народу у протистоянні Російській Федерації.

Захід пройшов у п’ятницю в Укрінформі.

«24 червня – дата надання офіційного статусу Бахмутській міській територіальній громаді, і на вшанування цієї події ми відкриваємо проєкт «Бахмут: Не віддамо», що зберігає для містян візуальний образ міста», - сказала модератор заходу Ганна Ковальова.

Вона поінформувала, що проєкт реалізовано громадською організацією «Бахмутська фортеця» у співпраці з комунальним закладом культури “Бахмутський краєзнавчий музей” за фінансування Бахмутської міської ради.

Під час презентації виставки організатори показали відеоролик «Портал у старовинний Бахмут», який описує основні історичні віхи в історії міста – від давнини до сучасності.

Виставка складається з диптихів мисткині Катерини Руденко. На картинах зображене «місто миру» і «місто війни». Також представлені старовинні фото Бахмута і автентичні предмети й сувеніри, які підкреслюють творчість та талановитість жителів міста Донеччини.

Виставка організована за підтримки Українського національного інформаційного агентства «Укрінформ» та Музею видатних киян.

Ознайомитися з проєктом «Бахмут: Не віддамо» можна впродовж тижня. Експозиція розміщена у вікнах біля центрального входу до Укрінформу, який розташовується за адресою: Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 8/16. Після експонування в Києві виставку презентуватимуть в інших містах України.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-