Атака «шахедів» у Львові: наслідки та поточна ситуація в місті та області

Атака «шахедів» у Львові: наслідки та поточна ситуація в місті та області

Укрінформ
21 червня, 12:30 - брифінг на тему: "Атака «шахедів» у Львові: наслідки та поточна ситуація в місті та області".

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Учасник: Андрій Годик - перший заступник голови Львівської ОВА (онлайн).

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTVа також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/aboutна фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/українською та англійською мовами.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

Від вчорашніх обстрілів у Львові не постраждав жоден цивільний будинок - ОВА

Від трьох влучань ворожих дронів у Львові 20 червня не постраждав жоден житловий будинок, а лише об’єкт критичної інфраструктури та авто, які були припарковані біля нього.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

«На щастя, жодних потерпілих, поранених, тільки було пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури: вибиті вікна, пошкодженні частково міжповерхові перекриття, а також транспортні засоби, які були припарковані поруч. Зайнялася пожежа на одному із поверхів, але служба ДСНС швидко її ліквідувала», - сказав Годик.

За його словами, вже сьогодні оцінюються збитки і вживаються дії щодо відновлення цього об’єкту. Під час останньої атаки росіян по Львівщині, житло громадян не було пошкоджено, зазначив заступник начальника ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові 20 червня три ворожі дрони Shahed влучили в об’єкт критичної інфраструктури.

У Львівській ОВА планують провести тренінг про секс в колективі

В інтернеті спалахнули жваві обговорення щодо внутрішнього навчання посадовців Львівської ОВА на тренінгу «З сексу починається все..». Чиновники зазначили, що ажіотажу немає і, швидше за все, його скасують.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив заступник начальника Львівської ОВА Андрій Годик.

«Чи зараз це на часі, ми отримаємо відповідь від працівників державної обладміністрації, коли побачимо, чи воно дійсно має запит. Тут варто зазначити, що керівництво ОВА не ініціювало це навчання, відповідно спеціаліст звернувся з можливістю проведення тренінгу для працівників ОВА. Було розміщено оголошення про те, що такий захід може відбутися. Але за тими даними, які у мене є на цей момент, ажіотажу серед працівників не викликало, як наслідок, чи відбудеться взагалі вказаний захід ще під великим питанням», — сказав Годик.

Як повідомила в соцмережах журналістка Вікторія Балицька, Львівська облдержадміністрація планує організувати для своїх співробітників у робочий час внутрішній тренінг про секс.

«Це не вкладається в голові: в робочий час, півтори години працівники облдержадміністрації говоритимуть про значення сексу для них, і я припускаю, що за бюджетні кошти, бо навряд чи сексологиня займається благодійністю… Хоча всяке може бути», - написала Балицька.

Журналістка оприлюднила фото-анонс, який поширили у внутрішніх соцмережах ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, від трьох влучань ворожих дронів у Львові 20 червня не постраждав жоден житловий будинок, а лише об’єкт критичної інфраструктури та авто, які були припарковані біля нього.

Відео: 

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-