Виробництво озброєння та техніки для потреб Сил безпеки та оборони України

Виробництво озброєння та техніки для потреб Сил безпеки та оборони України

Укрінформ
7 червня, 16:00 - брифінг на тему: "Виробництво озброєння та техніки для потреб Сил безпеки та оборони України".

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Учасник: Наталія Сад - речниця «Укроборонпрому».

Теми для обговорення:

– Як Укроборонпром нарощує обсяги виробництва озброєння та військової техніки для потреб Сил безпеки та оборони України.

– Співпраця с міжнародними партнерами.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/@UkrinformTV, а також ютуб-каналі Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.youtube.com/@mediacenterukraine-ukrinfo5672/about, на фейсбук-сторінці Ukraine Media Center Ukrinform: https://www.facebook.com/UkraineMediaCenter/, українською та англійською мовами.

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform?fbclid=IwAR0st84A_-gZzdo-Yej3lg_laJJuJ1ImX1BcnOYGJ4BVfV0io9vdlyfFP3w

Підсумкові матеріали:

Укроборонпром працює над освоєнням «натівського» 155-мм снаряда

Державний концерн «Укроборонпром» працює над освоєнням артилерійського 155-мм снаряда, який є стандартом Північноатлантичного альянсу (НАТО).

Про це повідомила речниця державного концерну Наталія Сад під час брифінгу «Виробництво озброєння та техніки для потреб Сил безпеки та оборони України» в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Ми опанували виробництво 82-мм мінометних мін, артилерійських 122-мм і 152-мм снарядів, а також танкових снарядів 125-мм. На сьогодні триває освоєння «натівського» калібру – 155-мм. Ми працюємо над тим, аби навчитись робити цей боєприпас, адже не секрет, що армія насичується артилерійськими системами саме цього калібру. Тому для нас є перспективою освоїти його виробництво», - зазначила речниця концерну.

Наталія Сад додала, що на сьогодні підприємства концерну спільно з партнерами змогли вийти в позначку декілька десятків тисяч снарядів за місяць різних калібрів. І з кожним місяцем спроможності Укроборонпрому з виробництва зростають.

Як повідомлялося, Укроборонпром і німецька компанія Rheinmetall уклали угоду про стратегічне партнерство. Мета – зміцнення оборонної промисловості України та її національної безпеки шляхом створення спільного підприємства.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-