Презентація відеокліпу «Дихай зі мною» композитора Артура Железняка

Презентація відеокліпу «Дихай зі мною» композитора Артура Железняка

Укрінформ
29 березня,  15:00 - презентація відеокліпу «Дихай зі мною» композитора Артура Железняка.

Організатори: Медіацентр Україна - Укрінформ.

Учасники: Олександр  Мельничук - майор, представник Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних Сил України;  Олена Подольська-Спрінг - продюсер; Артур Железняк - продюсер та композитор гурту «Хуртовина».

Чому це цікаво?

Гурт «Хуртовина» - відомий своїми патріотичними піснями та короткометражним фільмом «Ма» - презентує черговий відеокліп «Дихай зі мною», знятий за участю акторів Віктора Швеця, Сергія Комаровського, музикантів та військових. Відеоробота присвячена всім українцям, які відчувають на собі війну, як в Україні, так і за її межами.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform

Підсумкові матеріали:

Гурт "Хуртовина" презентував кліп на пісню "Дихай зі мною"

Гурт "Хуртовина" презентував відеокліп "Дихай зі мною", присвячений українцям, які відчули на собі вплив війни.

Захід відбувся в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

"Ми з гуртом багато їздимо Україною, буваємо у шпиталях, їздимо до цивільних. Ми бачимо велику біду, яка прийшла до нашого народу з цією війною. Зокрема, людей, які втратили близьких - найголовніше, що в нас є. Саме так народилася наша пісня. Ми молимося Богу, щоб нещастя пройшли стороною наших близьких", - підкреслив композитор Артур Железняк.

Події кліпу розгортаються в лікарні та об'єднують в собі кілька новел, а саме: про родину, що очікує на малюка, про хвору дитину, яку доглядає мати в лікарні, про літню пару, де чоловік при смерті, про пораненого військового, якому медики рятують життя.

"У кліпі показане життя людини - від народження до смерті. Водночас там ідеться й про перемогу: саме військові уособлюють те, як життя долає смерть. Починати треба з малого: один врятований солдат на фронті - це вже велика перемога, за якою слідують інші, ще більші", - зазначив режисер-постановник кліпу Богдан Железняк.

Він додав, що кліп знімали протягом 12 годин в київській лікарні у межах одного поверху. Декорацій не будували - у відео показано справжнє медичне приладдя. Також, за його словами, з деяким реквізитом допоміг 7-й пологовий будинок. У кліпі взяли участь українські актори, зокрема, Віктор Швець, Сергій Комаровський та Наталія Скрябіна.

"Грати страждання та смерть зараз дуже складно, але ми як актори намагалися зробити це правдиво, чесно", - підкреслила Скрябіна.

Під час презентації композитор зауважив, що проєкт "Хуртовина", окрім гурту, включає однойменний благодійний фонд і кінопродакшн, який випустив вже кілька фільмів та кліпів.

"Ми створюємо власний кіноальманах, антологію, зв'язану темами війни, материнства й патріотичними надбаннями. Весь наш контент спрямований на українську авдиторію для підняття бойового духу", - пояснив режисер.

Як повідомлялося, гурт "Хуртовина" відомий патріотичними піснями та короткометражним фільмом про російсько-українську війну"Ма".

Відео:

Video:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-