Престур «Презентація продукції компанії «PIRANHA - TECH» (м. Дрогобич)

Престур «Презентація продукції компанії «PIRANHA - TECH» (м. Дрогобич)

Укрінформ

10 березня відбудеться престур на тему: «Презентація продукції компанії «PIRANHA - TECH - українського виробника засобів РЕБ» (м. Дрогобич).

Коротко. Престур для знайомства з провідним українським розробником та виробником портативних та стаціонарних систем РЕБ, які пропонують новий портфель рішень для пригнічення каналів зв’язку під час передачі даних, без яких важко уявити сучасну сферу оборони та внутрішньої безпеки.

Під час престуру відбудеться знайомство з компанією та її засновниками, а також відвідування випробувального полігону для демонстрації флагманської продукції компанії в дії.

Крім того, учасники (журналісти та військові кореспонденти) матимуть можливість побачити в дії роботу продукції компанії та стати учасником демонстративних випробувань сучасних українських систем РЕБ, систем АНТИ ДРОН та тактичних станцій завад БПЛА.

Також буде надана інформація від засновників та інженерів компанії про передові технології й розробки.

Довідково. Компанія «PIRANHA - TECH» постачає продукцію понад 25 країнам та має власні розробки ключових компонентів продукції. Сотні одиниць продукції та обладнання вже експлуатуються у різних країнах. Збройні сили, правоохоронні органи та інші спеціальні підрозділи за допомогою обладнання підприємства вирішують складні задачі.

Трансфер, проживання та харчування надається за програмою. Виїзд з Києва 9 березня о 8:00.

Програма та детальна інформація за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1g9298hAYKR6kuSiH4k-YTj_iPz-NMURY?fbclid=IwAR1WlIFzoYgshM5q4NaRg9XquAg9yhXzoJSvt50nn2fIb7Xac1adyI7045g

Реєстрація до 15:00 8 березня за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmyWYtxDQJQE_7yM9B8AbT3eSikPXAlNPq1niIFzXx6lc9Sg/viewform?fbclid=IwAR3D5AVqjd_UmmC_fmLq-_4cRF70YH6fNtPYRgFl_IQ6qZhJlaXrKIGEwJw

Зворотній зв'язок: +380 67 549 99 95, press@piranha-tech.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-