Спільний брифінг міністра Руслана Стрільця та Комісара ЄС з питань навколишнього середовища, океанів і рибальства Віргініюса Сінкявічюса

Спільний брифінг міністра Руслана Стрільця та Комісара ЄС з питань навколишнього середовища, океанів і рибальства Віргініюса Сінкявічюса

Укрінформ
17 лютого, 11:30  - спільний брифінг Міністра Руслана Стрільця та Комісара ЄС з питань навколишнього середовища, океанів і рибальства Віргініюса Сінкявічюса.

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити запитання офлайн (Зала 1).

Трансляція на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. У разі демонстрації ролика в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Читайте Пресцентр Укрінформу в Telegram: https://t.me/presscenter_ukrinform

Підсумкові матеріали:

Міндовкілля попереджає про екокатастрофу через злив росіянами води з Каховського водосховища

Подальше зниження рівня води у Каховському водосховищі може призвести до екологічної катастрофи.

Про це повідомив міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ.

«Наразі спостерігається колосальний спад рівня води у Каховському водосховищі. Нормальним рівнем є 16 м, тоді як зараз рівень води становить 13,83 м. У подальшому це може призвести до того, що більше 1 млн українців залишаться без питної води. А зниження рівня менше 12 м призведе до екологічної катастрофи, оскільки відбудеться втрата багатьох видів риб та  біорізноманіття», – сказав Стрілець.

Як повідомлялося, через зниження води в Каховському водосховищі близько 70% населених пунктів можуть залишитися без доступу до питної води.

росіяни цілеспрямовано здійснюють екоцид, осушуючи Каховське водосховище.

Відео:

Video:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-