Відновлення дорожньої інфраструктури: допомога від європейських партнерів

Відновлення дорожньої інфраструктури: допомога від європейських партнерів

Укрінформ
29 грудня, 12:30 - брифінг на тему: «Відновлення дорожньої інфраструктури: допомога від європейських партнерів».

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікер: Андрій Івко - перший заступник Голови Укравтодору.

Формат заходу – офлайн (Зала 1)

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Наслідки російської агресії: В Україні пошкоджено понад 25 тис. км доріг та 340 мостів

З початку повномасштабного вторгнення в Україні пошкоджено або зруйновано понад 25 тисяч кілометрів автошляхів та 340 штучних споруд.

Про це повідомив заступник голови Державного агентства автомобільних доріг Андрій Івко під час брифінгу «Відновлення дорожньої інфраструктури: допомога від європейських партнерів» в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Внаслідок російської агресії в Україні пошкоджені або зруйновано понад 25 тис. км автошляхів, з них 9 тис. км – це дороги державного значення, та 340 штучних споруд у 15 областях. Зараз в нас в пріоритеті відновлення мостів та важливих дорожніх шляхів, які необхідні для забезпечення населення та військових необхідними речами», - зазначив Івко.

Він наголосив, що дорожники працюють над відновленням доріг на звільнених територіях виключно в координації з військовими та ДСНС, які займаються розмінуваннями.

Як повідомлялось, дорожники у Донецькій області ремонтують дорогу до Бахмута, встановлюють переправи для перевезення поранених і забезпечення населення продовольством.

Дорожники розчистили по всій Україні понад 2,1 тис. км доріг та встановили 78 тимчасових переправ

Від початку повномасштабного вторгнення рф дорожники на території всієї України очистили 2 155 кілометрів доріг та забезпечили проїзд через 78 тимчасових переправ.

Про це повідомив заступник голови Державного агентства автомобільних доріг Андрій Івко під час брифінгу на тему «Відновлення дорожньої інфраструктури: допомога від європейських партнерів» у Медіацентрі Україна – Укрінформ.

«Ми продовжуємо розчищати від наслідків бойових дій дороги державного значення та комунальні вулиці звільнених міст. На сьогодні вже очищено 2 155 кілометрів. Прибираємо знищену військову та цивільну техніку, уламки дорожньої інфраструктури, розбираємо ворожі блокпости», - зазначив очільник Укравтодору.

Він уточнив, що дорожники працюють на ключових транспортних артеріях країни. Наприклад, на Київщині відбудували міст у Стоянці, який знаходиться на трасі М-06 Київ – Чоп, а днями відкрили другий проїзд мостом через річку Трубіж на трасі М-03 Київ – Харків – Довжанський.

«Капітальна відбудова мостів ведеться по всій країні на ключових автошляхах. З міркувань безпеки точних локацій не вказуємо, але таких об'єктів більше 40. В цілому у звільнених областях на сьогодні нам уже вдалося забезпечили проїзд через 78 тимчасових переправ», - додав Івко.

Як повідомлялось, від початку російського вторгнення в Україні пошкоджено або зруйновано понад 25 тисяч кілометрів автошляхів та 340 штучних споруд.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-