Оприлюднення результатів навчання населення із надання домедичної допомоги

Оприлюднення результатів навчання населення із надання домедичної допомоги

Укрінформ
23 грудня, 11:00 - пресконференція на тему: «Оприлюднення результатів навчання населення із надання домедичної допомоги, правильного поводження при ядерній і хімічній загрозах та з вибухонебезпечними предметами».

Організатор: Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Учасники: Ніколас Гаррокс – заступник Глави місії в Посольстві Великої Британії в Україні; Роман Лелюк – директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА; Сергій Березан – інструктор з тактичної медицини та домедичної допомоги Громадської організації «44 Навчальний центр» та Respawn School; Роман Ткачук - директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА.

Коротко. У рамках пресконференції Департамент суспільних комунікацій КМДА представить результативні показники проєкту: кількість тренінгів і учасників, які опанували нові знання протягом трьох місяців. Також будуть представлені результати опитування серед учасників тренінгів щодо актуальності лекцій та корисності отриманих знань. Проєкт реалізовано за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні у рамках грантового проєкту.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 093 990 39 18, e-mail: Bodnar_Y@ukr.net

Акредитація триватиме до 10:30 23 грудня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Майже 6 тис. киян пройшли тренінги щодо поведінки в надзвичайних ситуаціях

Майже 6 тисяч киян пройшли тренінги щодо того, як діяти в кризових ситуаціях.

Про це повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк під час пресконференції в Укрінформі.

"Ми планували провести 224 тренінги, а провели 228. І планували близько 4480 учасників, а по факту навчили майже 6 тисяч осіб", - сказав Лелюк.

За його словами, тренінги були дуже популярними серед містян. Вони мали чотири напрямки: надання першої домедичної допомоги, порядок дій в умовах хімічних загроз, порядок дій в умовах ядерної загрози, порядок дій з вибухонебезпечними предметами.

Лелюк зазначив, що найбільше людей пройшли тренінги з надання першої домедичної допомоги.

Інструктор з тактичної медицини та домедичної допомоги Сергій Березан зауважив, що рівень обізнаності та усвідомленості суспільства набагато нижчий за рівень загроз, які зараз існують.

"Коли людина не впевнена у своїх знаннях або у неї їх немає, то починається такий ступор, і ми вчили, як його подолати. Коли людина навчається, у неї є знання, є мотивація, в неї страх проходить", - сказав Березан.

Директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук підкреслив, що такі тренінги будуть і надалі проводити для мешканців столиці, бо вони надзвичайно корисні в нинішніх умовах.

Як повідомлялося, 16 грудня на дванадцяти станціях столичного метрополітену проходили тренінги з домедичної допомоги.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-