Мобілізаційна підготовка українців

Мобілізаційна підготовка українців

Укрінформ
11 листопада, 12:30 - пресконференція на тему: “Як бути готовими до мобілізації: де пройти тактичну підготовку цивільним та підвищити фаховий рівень військовим”.

Організатори: Відокремлений Підрозділ Громадської Організації «Альфа Селф Дефенс»; Громадська Організація «Національний Грузинський Легіон».

Учасники: Артур Булигін - керівник ВП ГО «Альфа Селф Дефенс»; Генріх Діасамідзе - заступник командира Національного Грузинського Легіону з моральної та психологічної підтримки.

Модератор:  Наталія Мелещук  - голова пресслужби ВП ГО «Альфа Селф Дефенс».

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: pressroomu@gmail.com

Акредитація триватиме до 12:00 11 листопада, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Грузинський легіон та ASD проводитимуть тактичну підготовку цивільних

Національний грузинський легіон разом із громадською організацією “Альфа Селф Дефенс” (ASD) проводитимуть тактичну підготовку цивільних перед мобілізацією.

Про це оголосили керівник ASD Артур Булигін та заступник командира Грузинського легіону з моральної та психологічної підтримки Генріх Діасамідзе на пресконфренції в Укрінформі “Як бути готовими до мобілізації: де пройти тактичну підготовку цивільним та підвищити фаховий рівень військовим”.

За словами очільника ASD, на тренувальних майданчиках Грузинського легіону охочих навчатимуть за стандартами НАТО 7 інструкторів і повний курс складатиметься з таких занять: тактико-спеціальна підготовка, міські бої, тактична медицина, інженерно-саперна та мінно-підривна справа, штурмовий альпінізм. Булигін також очікує, що інструктори зможуть готувати до 200 чоловік протягом одного дня.

“Наразі ми ставимо основу ціль навчити якомога більше людей і щоб вони йшли на фронт уже підготовленими, тим самим допомагаємо і зменшуємо кількість жертв”, - відзначив він.

“Чим більше ми зможемо дати навичок військовим і цивільним, тим сильніше буде наша армія і оборона здатність... Наша ціль — це перемога, звільнення тих міст і території, яку захопили варвари-росіяни. Дуже приємно, що є такі люди і такі організації, які так само думають і підтримують ЗСУ”, - заявив заступник командира Національного грузинського легіону Генріх Діасамідзе.

Керівники організації також підписали меморандум про подальшу співрацю. І

Зазначалося, що інструктори ASD тренують військових з 2014 року і мають досвід служби в спецпідрозділах. ASD також планує розширювати перелік видів діяльності, спрямувавши ще більше зусиль на професійну підготовку військових, патріотичне виховання молоді та зміцнення обороноздатності нашої держави.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-