Оперативна ситуація в Миколаївській  області

Оперативна ситуація в Миколаївській області

Укрінформ
8 листопада, 12:00 - брифінг на тему: “Оперативна ситуація в Миколаївській області”.

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікер: Віталій Кім - голова Миколаївської обласної військової адміністрації (онлайн).

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Жителі Миколаївщини почали отримувати дрова за рахунок державної субвенції - Кім

Жителі Миколаївщини почали отримувати дрова за рахунок державної субвенції – перші вагони вже надійшли в область.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 8 листопада, передає кореспондент Укрінформу.

«Мешканці Миколаївщини одні з перших в країні почали отримувати дрова за рахунок державної субвенції. Зараз ми в процесі закупівлі, але перші вагони вже надійшли в область і люди ними забезпечуються», - сказав Кім.

За його словами, дрова отримають ті населені пункти, які наразі не мають інших джерел тепла або критична інфраструктура яких отримала пошкодження через обстріли.

Миколаїв теж отримав одну тисячу кубів дров, але тут є альтернатива – місто наразі має газ та електрику. Проте опалювальний сезон в обласному центрі ще не розпочався, це планують зробити за кілька днів.

Щодо забезпечення жителів міста питною водою, то на стаціонарних точках роздачі планується поставити маленькі дизель-генератори, щоб вона не замерзала.

Як повідомлялося, 12 квітня через перебитий водогін Дніпро-Миколаїв місто залишилося без централізованого водопостачання. Наразі його відновили, але у кранах тече виключно технічна вода підвищеної солоності.

Кім спростував заяви стремоусова про "затишшя" на півдні: ЗСУ там добре працюють

Заяви херсонського колаборанта стремоусова про те, що нібито “затишшя” на південному фронті може бути підготовкою до наступу військ рф на Миколаїв, позбавлені сенсу.

Про це заявив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ, передає кореспондент Укрінформу.

«Мені потрапляли на очі такі його заяви, але це ніщо інше, як «словесний пронос». Зазвичай він говорить усе, що йому спаде на думку. Я не сприймаю його інформацію. Затишшя перед бурею - це він про себе каже. Наші війська добре працюють по їхніх складах, логістиці та передових лініях, тому у них зовсім там не тихо», - сказав Кім.

Як повідомлялося, раніше Кім назвав фейком поширювану підконтрольними росії ЗМІ інформацію про начебто примусову евакуацію з Миколаєва.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-