Українські чемпіони світу у сфері краси. Нові проєкти КАПМ

Українські чемпіони світу у сфері краси. Нові проєкти КАПМ

Укрінформ
8 листопада, 14:00 - пресконференція на тему: «Українські чемпіони світу у сфері краси. Нові проєкти Київської Академії перукарського мистецтва».

Організатори: Вищий навчальний заклад «Київська Академія перукарського мистецтва»; Конфедерація СМС-САТ Україна.

Учасники: Олександр Лубянський - перший проректор ВНЗ «КАПМ», президент конфедерації СМС-САТ Україна; Ірина Борщ - проректор КАПМ з культурно-творчої роботи, віцепрезидент Конфедерації СМС-САТ Україна; Дарія Одинок - студентка 2-го курсу Академії КАПМ, чемпіонка Світу 2022 року; Олена Дац – артдиректор Варшавського відділення Академії КАПМ, призер Кубка світу 2022 року; Світлана Лубянська - ректор ВНЗ «Київська Академія прикладних мистецтв»; Серій Болтівець - професор, голова Координаційного бюро Міжнародної програми «Освіта дорослих України» під егідою ЮНЕСКО.

Теми до обговорення:

  • Історія та концепція Світової Конфедерації CMC «Confederation Mondiale de la Coiffure».
  • Про перемоги української команди на Кубка Світу СМС з перукарського мистецтва та візажу, який відбувся 23-24 жовтня 2022 року в Італії.
  • Міжнародний Фестиваль моди і дизайну «Кришталевий Янгол» та Чемпіонат «Beauty CUP of Eurasia», які щорічно проводились в Києві.
  • Презентація артпроєкту «Dziękuję Polsko!».
  • Варшавське відділення Київської Академії перукарського мистецтва.
  • Програма проєкту «Краса на шляху до перемоги!»: сприяння соціальній реабілітації за допомогою краси, освітні програми для ветеранів війни та постраждалих  внаслідок повномасштабної збройної агресії рф.

Формат заходу – офлайн (Зала 2) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: pressroomu@gmail.com

Акредитація триватиме до 13:30 8 листопада, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

|Підсумкові матеріали:

Переселенці у Польщі можуть здобути бьюті-професію українською мовою в межах Академії перукарського мистецтва

Київська Академія перукарського мистецтва анонсувала нові проєкти, зокрема, філію у Варшаві для освіти українською, а також групи для безкоштовного навчаня дітей із вадами слуху.

Про це повідомила артдиректорка Варшавського відділення Академії КАПМ Олена Дац під час пресконференції на тему "Українські чемпіони світу у сфері краси. Нові проєкти Київської Академії перукарського мистецтва", що відбулася у пресцентрі Укрінформу.

"Нашу філію у Варшаві було відкрито найперше для студентів КАПМ, аби вони упевнилися, що завершать своє навчання. Водночас це можливість для студентів, які наразі закордоном. Зокрема, вони можуть відвідати філію для практичних занять або лекцій", - сказала артдиректорка.

Дац підкреслила, що варшавське відділення надає можливість українцям отримати професію за профілем перукарського мистецтва, нейл-арту та візажу рідною мовою.

"У нашій школі є дві групи - україномовна із викладанням українською, а також польськомовна - для поляків, які хочуть хочуть переняти майстерність в безумовно вправних та кваліфікованих спеціалістів з України", - зазначила артдитерторка.

За словами фахівчині, також КАПМ підтримує зв'язок із Фундацією польсько-української співпраці, яка наразі зфокусувала увагу на допомозі біженцям. Зокрема, організація допомагає охочим безкоштовно отримати професію у сфері краси.

Дац підкреслила, що філія у Варшаві запускає проєкт із безоплатного навчання для дітей із вадами слуху.

"У Києві цей проєкт відбувся давно з ініціативи першого проректора КАПМ Олександра Лубянського. Зараз і ми набираємо групи дітей, які можуть обрати будь-який курс з бьюті-сфери. Така група незабаром стартує, у ній є три дівчини з України", - зазначила вона.

Як повідомлялося, ВНЗ "КАПМ" здійснює підготовку спеціалістів за багатьма напрямками, зокрема, дизайнер одягу, середовища, зачіски та макіяжу, стилю та візажу, графічний дизайнер, також за напрямками перукарське мистецтво та декоративна косметика, перукар-модельєр і візажист-стиліст.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-