«Шлях Єднання»: аукціон для допомоги у розмінуванні деокупованих територій України

«Шлях Єднання»: аукціон для допомоги у розмінуванні деокупованих територій України

Укрінформ
3 листопада, 15:00 -  пресконференція на тему: «Благодійний проєкт «Шлях Єднання: аукціон для допомоги у розмінуванні деокупованих територій України».

Організатор: Укрінформ, Володимир Нетребенко.

Спікер: Володимир Нетребенко — підприємець, засновник ГО «Єдина сила», модератор.

Коротко. Український активіст Володимир Нетребенко за шість днів пройшов 374 км від Вроцлава до Варшави, де на фініші розгорнув найбільший у світі польсько-український прапор (20х10 метрів). Прапор підписали понад 3000 українців та поляків. Тепер його виставлять на благодійний аукціон, а вилучені кошти передадуть 118 окремій бригаді у місті Черкаси на купівлю сучасних наборів для розмінування.

Мета проєкту «Шлях Єднання» - привернути увагу до проблеми розмінування деокупованих територій та висловити вдячність польському народу за підтримку України.

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: pressroomu@gmail.com

Акредитація триватиме до 14:30 3 листопада, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Український активіст пройшов 374 км від Вроцлава до Варшави, щоб зібрати 1 млн грн на розмінування

Український активіст Володимир Нетребенко за шість днів пройшов 374 км від Вроцлава до Варшави і на фініші розгорнув найбільший у світі польсько-український прапор, аби подякувати польському народові за підтримку України.

Про це він повідомив на пресконференції в Укрінформі.

"З'явилась у мене така ідея, що я можу пройти пішки з якогось міста до іншого і привернути до себе увагу, закутавши себе в українсько-польський прапор, висловивши польському народові подяку за те, що вони допомогли українцям так масштабно і стали дійсно для нас не просто друзями, а й братами, справжньою сім'єю. Тому ця ідея наштовхнула мене на якісь нові звершення", - розповів Нетребенко.

Він зазначив, що метою акції також було зібрати 1 млн грн для розмінування території України.

Активіст розповів, що за шість днів пройшов 374 км від Вроцлава до Варшави, а на фініші розгорнув найбільший у світі польсько-український прапор (20х10 метрів), який підписали понад 3000 українців та поляків.

"Багато європейців, поляків, українців фотографували мене, фотографувались зі мною, сигналили з автівок. Я вважаю, що таким чином фотографували Україну, а не мене. І я, йшовши з цим прапором, хотів показати дух та силу українського народу", - сказав Нетребенко.

Прапор виставлять на благодійний аукціон, а отримані кошти передадуть 118-ій окремій бригаді у місті Черкаси на купівлю сучасних наборів для розмінування.

Як повідомлялося, на визволених територіях Донецької, Харківської та Херсонської областей рятувальники вже знищили понад 40 тисяч вибухонебезпечних предметів.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-