Виробництво та ремонт військової техніки під час війни

Виробництво та ремонт військової техніки під час війни

Укрінформ
1 листопада, 11:00 -  брифінг на тему: «Виробництво та ремонт військової техніки під час війни».

Організатори: Медіацентр Україна — Укрінформ.

Спікер: Олег Болдирєв - менеджер проектів Укрборонпром.

Актуальні теми:

- виробництво та ремонт військової техніки під час війни;

- обслуговування техніки НАТО;

- українські БПЛА: поточна ситуація та перспективи.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16.

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Укроборонпром планує до кінця року презентувати Міноборони анонсований БпЛА

ДК «Укроборонпром» розраховує завершити до кінця цього року анонсований безпілотник з дальністю у 1000 км та вагою бойової частини у 75 кг.

Про це повідомив менеджер проєктів Укроборонпрому Олег Болдирєв під час брифінгу на тему «Виробництво та ремонт військової техніки під час війни», організованого Медіацентром Україна – Укрінформ.

«Наша важка «машина», яку ми розробляємо, - не єдина, а лише та, яку ми анонсували. Гадаю, що вона полетить вже до кінця цього року. Точніше, буде створений той прототип, який буде не соромно показувати людям. Насправді він вже є, (безпілотник - ред.) злетів та сів, що дуже добре», - зазначив він.

Болдирєв додав, що "машина" важка – понад 200 кг злітної ваги, це "відповідає одному із завдань, поставлених головнокомандувачем ЗСУ".

За словами представника Укроборонпрому, в державному концерні планують уже до кінця року презентувати безпілотник Міністерству оборони як основному замовнику. А вже після цього будуть вирішуватися питання щодо налагодження його виробництва та використання ЗСУ.

«Ми покажемо нашу «машину» замовнику, який визначить: що потрібно допрацювати, які терміни на це є, чи піде вона в серійне виробництво», - сказав Болдирєв.

Як повідомлялось, 17 жовтня, після чергової атаки ударних безпілотників «Герань-2», відомих як «Шахед-136», Укроборонпром оприлюднив фото металевої конструкції з синім птахом та жовтим гербом, підписавши її: «Дальність – 1000 км, вага бойової частини – 75 кг. Завершуємо розробку». Наразі відомо, що це новий безпілотник, який розробляється державним концерном.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-