Презентація кліпу на пісню «Куля» гурту «Хуртовина», яка присвячена усім загиблим героям у цій війні

Презентація кліпу на пісню «Куля» гурту «Хуртовина», яка присвячена усім загиблим героям у цій війні

Укрінформ
21 жовтня, 11:00 - презентація кліпу на пісню «Куля» гурту «Хуртовина», яка присвячена усім загиблим героям у цій війні.

Організатори:  Медіа Центр Україна — Укрінформ.

Спікери: Артур Желєзняк - український композитор; Богдан Желєзняк – режисер; учасники гурту: Дмитро Панченко – вокал, Артур Желєзняк – гітара, Сергій Царюк – ударні, Дмитро Бєлов - бас гітара.

Коротко. Гурт «Хуртовина» презентує дебютний кліп на пісню «Куля», яка присвячена усім загиблим героям у цій війні.

У кліпі показана історія воїна який повертається з фронту до дому. Його щемлива зустріч з дружиною і сином. Гурт «Хуртовина» випустив цей трек на передодні свого гастрольного туру містами України для збору коштів на користь ЗСУ.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

В пам'ять про загиблих захисників України гурт "Хуртовина" зняв кліп на пісню "Куля"

Музичний гурт "Хуртовина" зняв кліп на пісню "Куля" з метою вшанування пам'яті захисників України, які загинули від російської агресії.

Кліп презентували в Медіацентрі Україна - Укрінформ 21 жовтня.

За сюжетом, герой - український солдат - повертається з війни і зустрічається зі своєю родиною. Проте саме у цей час його наздоганяє ворожа куля.

Як розповів режисер Богдан Желєзняк, цей образ об’єднує усіх тих, кого рідні так і не дочекалися з фронту.

“Це такий збірний образ, можна сказати, середньостатистичного українця, який вже начебто достатньо намучився і хоче просто мирного життя, хоче бути з родиною, але йому не дають це зробити. Ця війна не відпускає його”, - зазначив режисер.

Головні ролі виконали самі учасники гурту, а також дружина і син вокаліста Дмитра Панченка. Автор музики й тексту - Артур Желєзняк. Він розповів, що гурт зробить усе, аби цей кліп побачили не лише в Україні, а й за кордоном.

Бас-гітарист Дмитро Бєлов додав, що в кліпі чітко показано, що кожен робить щось для перемоги. Воїни захищають країну, а музики — надихають на життя.

“Кліп відображає загальний настрій. Ми у ньому були у двох образах — в образах військових, які роблять свою справу, і в образах музикантів, які також роблять свою справу. Ми даємо надію на те, що життя продовжується. І кожен в Україні має робити те, що може на своєму місці”, - сказав він.

Як розповідав Укрінформ, німецький музикант і карикатурист Крістоф Мюллер уже кілька місяців працює над музикальним проєктом на підтримку України, до якого запрошує долучитися українських і зарубіжних артистів.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-