Загальна ситуація в Миколаєві та підготовка до опалювального сезону

Загальна ситуація в Миколаєві та підготовка до опалювального сезону

Укрінформ
20 жовтня, 11:30 -  брифінг на тему: «Загальна ситуація в Миколаєві та підготовка до опалювального сезону».

Організатори:  Медіа Центр Україна — Укрінформ.

Спікер: Олександр Сєнкевич - міський голова Миколаєва (онлайн).

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

У Миколаєві рівень оплати за послуги теплопостачання становить 70-80 відсотків - мер

Мешканці Миколаєва, попри війну, намагаються сплачувати за житлово-комунальні послуги, зокрема за теплопостачання, рівень розрахунків за яке нині становить близько 70-80 відсотків.

Про це повідомив міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ 20 жовтня, передає кореспондент Укрінформу.

«Наші миколаївці підтримують рідне місто, і навіть знаходячись за кордоном намагаються сплачувати за житлово-комунальні послуги. Зокрема, це теплопостачання, рівень розрахунків за яке нині становить близько 70-80 відсотків. Бо наші комунальники постійно працюють, підтримуючи систему у робочому стані», - сказав мер.

Він також зазначив, що цієї зими намагатимуться запустити тепло у весь житловий фонд, попри те, що більша частина миколаївців виїхала.

«Адже якщо цього не зробити, то меблі та майно в квартирах за зиму відсиріють і зіпсуються. Тоді на їх відновлення піде більше коштів. Тому ті, хто навіть не проживає у місті, повинні будуть сплачувати за цю послугу», - наголосив Сєнкевич.

Те ж саме, за його словами, стосується і квартплати. Адже управляючі компанії працюють, ремонтують комунікації, готують будинки до зими і таке інше. Тому потрібно платити всім, навіть якщо не проживаєш. А ось вода, газ та електрика обліковується лічильниками. Тому там проблем з оплатою немає, якщо не споживаєш.

Мер також нагадав, що з початку повномасштабної війни російські терористи не обстрілювали Миколаїв лише 40 діб. Тому нагальною проблемою у місті наразі є побиті тисячі вікон в житлових будинках. Місцеві комунальники не встигають забити їх ОСБ- плитами на зиму, тому на допомогу мають приїхати ремонтні бригади з Житомира, Рівного, Луцька та Одеси.

Як повідомлялося, у Миколаєві на 60% зменшили кількість електротранспорту та вимкнули світлофори.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-