Заходи безпеки у столиці, план відновлення пошкодженої інфраструктури

Заходи безпеки у столиці, план відновлення пошкодженої інфраструктури

Укрінформ
11 жовтня, 15:30 - брифінг на тему: «Заходи безпеки у столиці, план відновлення пошкодженої інфраструктури».

Організатори: Медіа Центр Україна — Укрінформ.

Спікер: Микола Поворозник - перший заступник голови Київської міської державної адміністрації (онлайн).

Формат заходу – офлайн (Зала 1) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

У Києві відновлено подачу електрики і води - Поворозник

У столиці відновлено подачу електрики і води, але ще продовжуються відновлювальні роботи на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, де були влучання.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає кореспондент Укрінформу.

«Вчорашній день для Києва був важкий. Найжахливіша трагедія, з людської точки зору, сталася на перехресті вулиці Володимирської та бульвару Тараса Шевченка, де загинули люди і було багато травмованих. Були також завдані удари по об’єктам критичної інфраструктури. На щастя, нам вдалося задіяти всі свої резерви та можливості і місто залишилося зі світлом. Ми протягом доби (і зараз закінчуємо деякі роботи) практично відновили вже інфраструктуру, яка була пошкоджена. Крім, звичайно, важливих об’єктів інфраструктури — там ще продовжуються роботи», - сказав Поворозник.

Він додав, що на перехресті Володимирської та бульвару Тараса Шевченка вже на сьогодні було відновлено рух, хоча тут було пошкоджено і водогін, і дощову каналізацію.

Водночас ще продовжуються відновлювальні роботи на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, де були влучання.

«На сьогодні всі жителі Києва мають і світло, і воду... Єдине, що просимо: з 17-ї до 22-ї години не включати потужних електроприладів, максимально заощаджувати електроенергію у пікові години навантаження», - зауважив Поворозник.

Він пояснив, що це робиться для того, щоб резервна систем, яка на сьогодні працює в місті, мала можливість забезпечити всіх електроенергією.

Як повідомляв Укрінформ, у Києві фахівці демонтували пошкоджені вибухом російської ракети елементи скла на пішохідно-велосипедному мосту.

У Києві під час тривог наземний транспорт зупинятимуть - Поворозник

У столиці швидко відновили роботу транспорту, але під час повітряних тривог наземний транспорт зупинятиметься.

Про це під час брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, передає кореспондент Укрінформу.

«По транспорту ми продовжуємо працювати по схемі, яка була відпрацьована з початку повномасштабної війни. Де можливо на сьогодні транспортна схема працює. Включаючи і бульвар Тараса Шевченка, де після вибуху вже вчора ввечері було відремонтовано контактну мережу для руху тролейбусів світлофори, саму дорогу і там немає сьогодні проблем», - сказав Поворозник.

Він зауважив, що під час повітряної тривоги у Києві не працюють наземний транспорт і наземна частина метрополітену.

«Ми багато дискутували щодо цього рішення. Але вчорашня світлина з Дніпра, що облетіла всі мережі, показала як снаряд впав за 10-15 метрів перед тролейбусом, який їхав по маршруту. Тож у такі моменти всі люди повинні знаходитися в укриттях. Тому у нас зупиняється наземний транспорт і наземна частина метро», - пояснив перший заступник голови КМДА.

Також він нагадав, що столичне метро у підземній частині використовується як бомбосховище. Зокрема, вчора була припинена робота метрополітену під час повітряної тривоги, враховуючи те, що на станціях була дуже велика кількість людей, які шукали прихисток.

Як повідомляв Укрінформ, у столиці відновлено подачу електрики і води, але ще продовжуються відновлювальні роботи на ТЕЦ-5 і ТЕЦ-6, де були влучання.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-