Презентація масштабного  проєкту Project Phoenix зі збору грошей для українців

Презентація масштабного проєкту Project Phoenix зі збору грошей для українців

Укрінформ
16 вересня, 12:30 - пресконференція на тему: «Презентація масштабного  проєкту  Project Phoenix зі збору грошей для українців».

Організатор: DADEX.

Учасники: Деніс Тот – представник DADEX в Східній Європі; Кресімір Мостарчич - бренд-менеджер компанії; Ніколо Маестіні - віцепрезидент DADEX; Анастасія Бондар - заступниця міністра культури та інформаційної політики України; Геннадій Мар'яненко  - директор Департаменту економіки  Донецької ОДА; Андрій Ковальський — модератор.

Коротко. Компанія DADEX розпочинає масштабний проєкт Project Phoenix зі збору грошей для українських людей. В його рамках планують зібрати щонайменше мільярд євро. Збір грошей відбуватиметься за допомогою новітніх цифрових технологій. Зокрема, спеціально будуть випущені NFT CE за ескізами українських митців. Учасники пресконференції детально розкажуть про веб-платформу, яка буде використовуватися для збору.

Також компанія DADEX передасть Україні 20 тисяч мобільних телефонів власної розробки, які можуть заряджатися від сонця. Крім цього, в рамках проєкту Фенікс будуть проведені концерти за участю світових зірок в Загребі, Хорватія.

Проєкт Фенікс – глобальний фандрейзинговий проєкт, який отримав схвалення та підтримку Уряду України.

Формат заходу – офлайн (Зала 2). 

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

Акредитація триватиме до 12:00 16 вересня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу:  https://www.youtube.com/c/UkrinformTV  

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Компанія Dadex запускає проєкт Phoenix щодо збору 1 млрд євро для України

Компанія Dadex створює глобальний фандрейзинговий проєкт Project Phoenix, в рамках якого планує за допомогою використання сучасних технологій, зокрема NFT-творів, зібрати 1 мільярд євро для допомоги українському народу.

Про це повідомив представник Dadex в Східній Європі Деніс Тот під час презентації проєкту в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

"Ми розпочинаємо проєкт Project Phoenix. За останній місяць нам вдалось завершити розробку нашої платформи, за допомогою якої можна буде здійснювати пожертви для українців. Крім цього, ми запустили 8 колцентрів у Європі, в які люди можуть телефонувати і також робити благодійні внески", - зазначив Деніс Тот.

За його словами, запуск платформи запланований на 30 вересня. В її рамках люди зі всього світу зможуть прямим переказом або купівлею NFT-картин пожертвувати кошти на допомогу Україні. Вони будуть спрямовані на покращення якості життя українських дітей і молоді, а також відновлення інфраструктури, зруйнованої внаслідок російської агресії.

Компанія Dadex планує зібрати один мільярда євро протягом одного року. Основні внески передбачаються за рахунок технології NFT. Зокрема, буде створено 1 мільйон віртуальних картин, поділених на 14 випусків. Стартова вартість кожної з них складатиме від €250 до €100 тисяч. Усі витвори цифрового мистецтва матимуть власний цифровий сертифікат.

Уточнюється, що в межах проєкту Phoenix кожен благодійник, що придбав NFT- картину, зможе через 6 місяців продати її на блокчейн-ринку щонайменше на 20% дорожче. Водночас 20% від кожного перепродажу буде знову пожертвувано Україні.

Проєкт також передбачає низка благодійних концертів. Перший відбудеться 29 жовтня поточного року в Загребі (Хорватії). Перед 25 тисячами людей виступатимуть відомі закордонні музиканти. Усі зібрані кошти будуть передані на допомогу Україні.

Як повідомлялось, Dadex – це холдингова компанія, що оперує різними блокчейн проєктами. У ній працює близько 150 працівників по всьому світу. Має штаб-квартиру в Лондоні та офіси в Італії, США, ОАЕ.

Відео: 

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-