Презентація книги про біо-поселення в Україні

Презентація книги про біо-поселення в Україні

Укрінформ
2 вересня о 12:00 відбудеться презентація книги "Тотальний Дауншифтинг, або Повний Апгрейд".

Організатор: Видавництво «Саміт-книга».

Учасники: Костянтин Макуха - автор книги, президент International Biospheral Settlement Fund; Катерина Костенко - президент Громадської спілки «Асоціація самих красивих сіл України»; Оксана Щирба – письменниця, журналістка; Мирослава Макаревич – письменниця, громадська діячка; Олесь Доній — ідеолог; Володимир Семенцов – співзасновник та керуючий партнер компанії INSPI Development, засновник БО «БФ «Демократичний Розвиток»; Іван Степурін - директор видавництва «Саміт-книга»; Паоло Магагнотті - президент European Journalist Assotiation; Олеся Тарасенко - голова Ukrainian-Swiss woman foundation “VIDNOVA”; Діана Трима - директор культурного центру "ЯМаріуполь".

Довідково. "Тотальний Дауншифтинг, або Повний Апгрейд" - перша книга в ХXІ столітті про організацію і розвиток проєкту біо-поселень в Україні, яка надрукована на папері з технічної коноплі.

Завдання проєкту –  рішення проблем поселення переміщених громадян України, зміна світогляду людства, збереження життя на планеті.

У книзі зібраний 10-річний досвід засновників першого у світі біосферного поселення БІОполіс, що в Карпатах.

На гостей презентації чекає дегустація авторського вина та домашнього карпатського сиру.

Формат заходу – офлайн (Зала 2) + онлайн-включення.

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: 050-352-25-25.

Акредитація триватиме до 11:30 2 вересня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу:  https://www.youtube.com/c/UkrinformTV  

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

В Україні вийшла книга про організацію біопоселень у Карпатах

В Україні вийшла книга "Тотальний Дауншифтинг, або Повний Апгрейд" про організацію і розвиток проєкту біопоселень у Карпатах, вона надрукована на папері з технічної коноплі.

Презентація видання відбулася в Укрінформі.

За словами автора Костянтина Макухи, у конопляній книзі «Тотальний Дауншифтинг, або Повний Апгрейд» зібрано 10-річний досвід засновників біосферного поселення БІОполіс у Карпатах.

Макуха зауважив, що це історія його сім'ї, яка полишила бізнес, комфортну квартиру, звичний спосіб життя. З двома маленькими дітьми вони поїхали зі столиці, щоб змінити своє життя та навчитися жити у гармонії з природою.

"Для нас дауншифтинг став повним апгрейдом - ми змінили свою філософію, світобачення, своє сприйняття і розуміння того, для чого жити взагалі", - сказав автор книги.

Він зауважив, що в Україні родючі землі, і українці люблять свою землю і працювати на ній, тому життя в біосферних поселеннях може стати наступним кроком еволюції людства і вирішенням багатьох питань для України.

Макуха пояснив, що йдеться про якісно новий тип поселення. Це спільнота людей, що живуть постійно на певній території, життєдіяльність яких не порушує природного балансу, створюючи ефект сталого розвитку поселення в гармонії з навколишнім середовищем.

"Біосферне поселення - це спільноти вільних, самодостатніх, здатних до самореалізації індивідуумів, які постійно проживають на території гармонійно вбудованого в біосферу поселення, оберігаючи свій добробут, цінності та свободи, не зазіхаючи на свободи інших народів та здатність майбутніх поколінь задовольняти свої потреби", - зауважив автор книги.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-