Відкриття фотовиставки “Воїни світла”

Відкриття фотовиставки “Воїни світла”

Укрінформ
29 серпня, 13:00 - відкриття фотовиставки “Воїни світла”.

Співорганізатори: Інформаційне агентство “АрміяINFORM”; Укрінформ; Газета Верховної ради України “Голос України”; Всеукраїнська правозахисна організація “Меморіал”пам'яті Василя Стуса; Громадська організація “Мистецький фонд імені Короля Данила”; Юридичний журнал “Право України”.

Учасники: Олександр Харченко - генеральний директор Українського національного інформаційного агентства “Укрінформ”; Віталій Саранцев - начальник Інформаційного агентства АрміяINFORM”; Степан Кубів — народний депутат; Олександр Святоцький — головний редактор юридичного журналу “Право України”.

Коротко. На фотовиставці будуть представлені 40 світлин з передової, які відібрали Пресцентри Міноборони та Укрінформу. Учасники заходу оголосять імена кращих військових фотокорів, чиї знімки експонуються.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1) та в чаті трансляції на YouTube.

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ здійснюватиметься перед заходом в агентстві.

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

В Укрінформі відкрили виставку “Воїни світла”

В Укрінформі відкрили виставку, де представлені 40 світлин з передової.

Презентація фотовиставки відбулась в Медіацентрі Україна — Укрінформ.

"Ми всі з 24 лютого живемо тим, що було до і після 24 числа. Кожен з українців на своєму фронті, хто на бойовому, хто на інформаційному, хто в теробороні, хто в тилу. Ми всі докладаємо зусиль, щоб наблизити нашу перемогу над фашизмом, який прийшов з півночі", - сказав під час відкриття проєкту керівник пресцентру Укрінформу Сергій Сай-Боднар.

Він зазначив, що виставка триватиме більше місяця, кілька тижнів вона буде представлена в першій залі пресцентру Укрінформу, а потім її перемістять у зовнішні вікна агентства, і кожен зможе її побачити.

Начальник інформаційного агентства АрміяInform Віталій Саранцев зауважив, що робота над виставкою тривала з 2014 року, від самого початку російсько-української війни. За його словами, відбирати фотографії до виставки було складно, оскільки фотографій було дуже багато.

"Ми - журналісти воюємо словом, воюємо кадром, і кожне слово, кожне речення, кожна фотографія є дійсно зброєю та влучанням. Сподіваюсь, що цими фотографіями ми влучаємо в серця наших людей, які переживають, і вболівають за нашу армію та перемогу", - сказав Саранцев.

На фотовиставці представлені 40 світлин з передової, які відібрали пресцентри Міноборони та Укрінформу.

Як повідомлялося, у Національному музеї історії України у Києві 23 серпня відкрили виставку «Прапори Незалежності» періоду кінця ХХ–ХХІ ст.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-