Правила безпеки у святкові дні 23-24 серпня 

Правила безпеки у святкові дні 23-24 серпня 

Укрінформ
23 серпня,  14:00 - онлайн-брифінг на тему: “Правила безпеки у святкові дні 23-24 серпня”.

Організатор: Міністерство внутрішніх справ України.

Спікер: Альона Матвєєва - речниця МВС.

Теми до обговорення:

1. Правила безпеки, яких варто дотримуватися у святкові дні 23-24 серпня.

2. Результати роботи МВС по залученню міжнародної допомоги для України в умовах воєнного стану

Формат заходу – онлайн

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Цьогоріч кількість масових заходів 23-24 серпня мінімізовано - МВС

В Україні у 2022 році мінімізовано кількість масових заходів 23-24 серпня.

Про це під час онлайн-брифінгу в Укрінформі заявила речниця Міністерства внутрішніх справ України Альона Матвєєва, говорячи про правила безпеки у святкові дні.

Серед іншого, Матвєєва наголосила, що цього тижня варто особливо уважно виконувати рекомендації щодо заходів безпеки. Не можна ігнорувати сигнал «Повітряна тривога».

«Цьогоріч кількість масових заходів мінімізована. Це - вимушений та необхідний крок у період воєнного стану», - уточнила вона.

За її словами, у місцях проведення заходів працюватимуть посилені наряди, вибухотехніки, кінологи із виявлення вибухових пристроїв та речовин, слідчо-оперативні групи для реагування на повідомлення про виявлення або застосування вибухових пристроїв, вогнепальної зброї, виникнення пожеж або інших надзвичайних ситуацій.

Речниця МВС поінформувала, що, з огляду на ситуацію, пов’язану із збройною агресією рф проти України, не виключається вірогідність ракетних обстрілів території нашої країни.

Крімтого, можливою є активізація роботи диверсійних груп противника з метою дестабілізації ситуації всередині України.

«Наразі проводиться моніторинг та збирання інформації про можливу підготовку окремими особами або диверсійно-розвідувальними групами провокацій, конфліктних ситуацій та вчинення терористичних актів», - сказала вона.

У МВС України закликають громадян громадян уникати місць скупчення людей, не порушувати режиму комендантської години та перебувати в укриттях під час повітряних тривог, підсумувала Матвєєва.

Як повідомляв Укрінформ, радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко заявив, що у День Незалежності України, 24 серпня, і загалом у найближчі дні громадянам варто не панікувати і зберігати здоровий глузд.

Відео: 

Video: 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-