"Острів Крим": що відбувається та чи можлива деблокада Криму та Чорноморсько-Азовського регіону

Укрінформ
31 травня, 15:00 - експертна зустріч з журналістами на тему: "Острів Крим": що відбувається та чи можлива деблокада Криму, Чорного та Чорноморсько-Азовського регіону

Учасники: Таміла Ташева - постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим; Аліна Фролова -  експерт Центру оборонних стратегій, заступниця міністра оборони України 2019-2020 роки; Марія Томак - очільниця служби забезпечення діяльності Кримської платформи в структурі Представництва Президента України в Автономній Республіці Крим; Ольга Скрипник - голова Кримської правозахисної групи; Михайло  Гончар - експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин, президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ"; Андрій Клименко - керівник Інституту стратегічних чорноморських досліджень, головний редактор BlackSeaNews; Євген Хлобистов - професор кафедри екології Національного університету «Києво-Могилянська академія»; Андрій Риженко - капітан 1-го рангу, експерт Центру оборонних стратегій. 

Українські провідні політичні та військові експерти проведуть зустріч off the record з журналістами, присвячену безпековій ситуації в Криму, Чорному та Азовському морях. 

Теми до обговорення: 

- Передумови окупації Криму та ЧАР.

- Що відбувається наразі в Криму та Херсонській області. Новини з півострову, гуманітарний аспект. Очікування «великої» війни.

- Економічні наслідки блокади ЧАР.

- Військовий контекст: на що спроможна росія та Україна.

- Геополітичний контекст: можливі шляхи деблокади.

Формат заходу – офлайн (Зала 1).

Реєстрація: https://forms.gle/psGNT6WJJjwjiAV46

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 1).

Прохання до журналістів прибувати за півгодини до заходу. 

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Підсумкові матеріали:

У Медіацентрі Україна–Укрінформ обговорили проблеми Криму та Чорноморсько-Азовського регіону

У Медіацентрі Україна – Укрінформ відбулася експертна зустріч з журналістами на тему "Острів Крим": що відбувається та чи можлива деблокада Криму та Чорноморсько-Азовського регіону.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

На зустрічі були присутні постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крима Таміла Ташева, експерт Центру оборонних стратегій Аліна Фролова, очільниця служби забезпечення діяльності Кримської платформи в структурі Представництва Президента України в АРК Марія Томак, голова Кримської правозахисної групи Ольга Скрипник, експерт з міжнародних енергетичних та безпекових відносин, президент Центру глобалістики "Стратегія ХХІ" Михайло Гончар, керівник Інституту стратегічних чорноморських досліджень, головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко, професор кафедри екології Національного університету “Києво-Могилянська академія” Євген Хлобистов, капітан 1-го рангу, експерт Центру оборонних стратегій Андрій Риженко.

Спікери обговорили з журналістами питання безпекової ситуації в Криму, Чорному та Азовському морях.

Розглядалися такі теми, як передумови окупації Криму, гуманітарний аспект проблем Криму, економічні наслідки блокади та шляхи деблокади Чорноморсько-Азовського регіону.

Медіацентр Україна – Укрінформ є партнерською мережею медійних майданчиків у Києві, Львові та Харкові. Був створений як громадська ініціатива фахівців у галузі комунікацій, за підтримки центральної і місцевої влади. Фокусом його діяльності є робота з іноземними журналістами, налагодження ефективної комунікації влади, бізнесу та громадського сектору, а також створення експертного середовища для напрацювання ефективних комунікаційних стратегій, що мають допомогти Україні перемогти у війні та відновитися після її завершення.

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-