Специфіка охорони громадського порядку особовим складом НГУ у звільнених населених пунктах Київщини

Специфіка охорони громадського порядку особовим складом НГУ у звільнених населених пунктах Київщини

Укрінформ
20 квітня, 12:00 -  брифінг на тему: «Специфіка охорони громадського порядку особовим складом НГУ у звільнених населених пунктах Київщини»

Організатор: Міністерство  внутрішніх справ України.

Спікер: Олександр Гриценко - начальник відділу забезпечення громадської безпеки Національної гвардії України. 

Формат заходу - офлайн-онлайн (Zoom)

Журналісти зможуть поставити питання онлайн через ZOOM.

Акредитація представників ЗМІ: pressroomu@gmail.com

Акредитація триватиме до 11:00 20 квітня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання, після чого буде надано доступ до посилання на захід в Zoom. 

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV 

Адреса Укрінформу: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 8/16

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Правоохоронці не радять вірянам на Великдень іти на святкові богослужіння до церкви

Через можливі провокації на Великдень правоохоронці не рекомендують вірянам іти до церкви, а закликають дивитися святкові богослужіння онлайн.

Про це зазначив начальник відділу забезпечення громадської безпеки Національної гвардії Олександр Гриценко під час пресконференції в Укрінформі “Специфіка охорони громадського порядку особовим складом НГУ у звільнених населених пунктах Київщини”.

“На нашу думку, відвідування богослужінь зараз є недоцільним. Ми сподіваємося на розуміння громадян до нинішньої ситуації і що вони подивляться богослужіння онлайн”, - сказав він, відповідаючи на запитання кореспондента Укрінформу стосовно рекомендацій вірянам на Великдень.

“Я хотів би зауважити, що зараз не той час, коли громадянам масово можна відвідувати якісь заходи, тому що російська федерація постійно наносить ракетні удари, і ніхто від цього не убезпечений. Тому наші рекомендації — це дивитися богослужіння у пасхальну ніч в режимі онлайн”, - додав Гриценко.

При цьому він зауважив, що підрозділи Нацгвардії готові до забезпечення громадської безпеки та порядку під час святкування Великодня.

“Вже зроблені відповідні розрахунки. Особовий склад готовий до виконання завдань”, - зазначив начальник відділу забезпечення громадської безпеки Нацгвардії.

24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Підрозділи Нацгвардії з початку вторгнення росії виявили 170 диверсантів

Підрозділи Національної гвардії з початку вторгнення росії виявили 170 ворожих диверсантів.

Про це поінформував начальник відділу забезпечення громадської безпеки Національної гвардії Олександр Гриценко під час пресконференції в Укрінформі “Специфіка охорони громадського порядку особовим складом НГУ у звільнених населених пунктах Київщини”.

“З початку нападу росії 24 лютого підрозділи Нацгвардії затримали 1733 особи, з яких 170 — представники диверсійно-розвідувальних груп. Їх передали Службі безпеки”, - сказав він.

У затриманих вилучили 33 одиниці вогнепальної зброї і майже 500 набоїв, 15 одиниць холодної зброї, 29 гранат і більше кілограма наркотиків, додав Гриценко.

Він закликав громадян бути обережними, з огляду на те, що днями правоохоронці виявили в одному зі столичних районів розтяжку.

“Зараз наші піші патрулі залучені до громадської безпеки. Ми робимо все можливе, щоб убезпечити наших громадян”, - зазначив представник Нацгвардії.

У цьому зв’язку посадовець закликав громадян не ходити містом під час дії комендантської години.

З 24 лютого президент рф володимир путін оголосив початок вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет, авіабомб.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-