Актуальні інформаційні загрози

Актуальні інформаційні загрози

Укрінформ
22 лютого, 09:45 - брифінг керівника Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки на тему: "Актуальні інформаційні загрози"

Спікер: Ігор Соловей - керівник  Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Довідково. Міністерство культури та інформаційної політики, інформаційне агентство "Укрінформ" і Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки запускають роботу оперативного пресцентру в рамках платформи #UAРазом для українських та іноземних ЗМІ. 

Представники державних органів, відповідальних за безпеку - Міноборони, МВС, МЗС і інших відомств, щодня інформуватимуть про ситуацію в районі ООС та навколо України загалом.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Засідання РНБО РФ було цинічним і постановочним дійством із захоплення українських територій – експерт

Засідання РНБО РФ, на якому розглядалося питання визнання незаконних утворень в ОРДЛО, було цинічною і постановочною спецоперацією Кремля із захоплення українських територій.

Так на брифінгу в Укрінформі прокоментував його керівник Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки Ігор Соловей.

Експерт нагадав, що засіданню РНБО РФ передували інформаційні вкиди про нібито численні теракти та обстріли на окупованих Росією територіях з боку України.

«Весь цей потік методичних та цинічних інформаційних атак створював картинку для Ради безпеки. Сама Рада безпеки була схожа на постановку, ми бачили неспівпадіння в оформленні в нарізках – показували одних учасників засідання, які були присутні, але не виступали, неспівпадіння на годинниках», - звернув увагу Соловей.

Він порівняв засідання Ради безпеки РФ зі схожою спецоперацією Кремля 2014 року із захоплення Криму.

«Це було штучне та постановочне дійство. І за деякими ознаками вчорашню Раду безпеки і події, які передували цьому, можна прирівняти до подій 2014 року, коли була проведена спецоперація з окупації Криму. Ми спостерігали таку ж цинічну спецоперацію Кремля із захоплення чергової частини української території», - наголосив Соловей.

Як повідомляв Укрінформ, президент РФ Володимир Путін 21 лютого заявив після засідання РНБО РФ про визнання незаконних утворень в ОРДЛО.

Брифінг відбувся в оперативному пресцентрі в рамках платформи #UAРазом для українських та іноземних ЗМІ. Представники державних органів, відповідальних за безпеку - Міноборони, МВС, МЗС і інших відомств, щодня інформуватимуть про ситуацію в районі ООС та навколо України загалом.

Відео:

Video:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-