Інформаційна кампанія #LIBERATECRIMEA: як долучитись до боротьби за Крим

Інформаційна кампанія #LIBERATECRIMEA: як долучитись до боротьби за Крим

Укрінформ
23  лютого, 12:00 - пресконференція на тему: «Інформаційна кампанія #LIBERATECRIMEA: як долучитись до боротьби за Крим»

Організатор: Кримськотатарський Ресурсний Центр.

Учасники: Ескендер Барієв - голова Правління Кримськотатарського Ресурсного Центру, голова управління з правових питань та закордонних справ Меджлісу кримськотатарського народу; Оксана Сахно - програмна менеджерка Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»; Андрій Єрмоленко - художник-карикатурист; Тетяна Подворняк - менеджерка з комунікацій Кримськотатарського Ресурсного Центру, модераторка.

Коротко. Захід присвячено Дню спротиву окупації Криму. Під час пресконференції буде презентована нова інформаційна кампанія #LIBERATECRIMEA, яка  покликана підвищити рівень поінформованості населення України про ситуацію в Криму. Запрошуємо журналістів, громадських діячів, а також усіх бажаючих доєднатися до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: ctrc@ctrcenter.org 

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

КРЦ починає інформаційну кампанію до Дня спротиву окупації Криму та Севастополя

Кримськотатарський ресурсний центр починає інформаційну кампанію, приурочену до Дня спротиву російської окупації Криму та м. Севастополя.

Про це на пресконференції в Укрінформі повідомив голова правління КРЦ, голова управління з правових питань та закордонних справ Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв.

«Кримськотатарський ресурсний центр ініціює інформаційну компанію під назвою LIBERATECRIMEA. Як вона проходитиме? По-перше, буде створено лендинг-сторінку, на якій можна буде познайомитися з інформаційною компанією, а також переглянути всі плакати та відео, що розповідають про спротив російської окупації Криму», - розповів Барієв.

За його словами, в рамках інформаційної компанії всі бажаючі зможуть пройти тест на поінформованість про День спротиву окупації.

«Ми розпочинаємо тестування знань про День спротиву окупації Криму. Закликаємо всіх бажаючих взяти участь у ньому, щоб перевірити свої знання та поінформованість», - сказав голова КРЦ.

Він зазначив, що тест складається з 10 питань, він містить правильні відповіді, завдяки чому тестовані зможуть отримати детальну інформацію щодо подій лютого 2014 року.

Як зазначив Барієв, КРЦ направив цей тест до Міністерства освіти і науки України, «щоб він був застосований у навчальному процесі у школах та вишах, щоб підростаюче покоління розуміло – чому 26 лютого є Днем спротиву окупації Криму та міста Севастополя».

Крім того, для соціальної реклами Дня спротиву на телебаченні створено плашку-хештег, щоб телеканали могли нагадати своїм телеглядачам про цей день в історії України.

КРЦ пропонує також усім бажаючим розмістити на своїх сторінках у соціальних мережах плакати, що супроводжуються інформацією про День опору окупації Криму.

Весь інформаційний матеріал буде розміщено на сайті та на сторінці у Фейсбуці Кримськотатарського ресурсного центру.

Відзначається, що автором плакатів, розроблених до Дня спротиву окупації Криму, є український художник Андрій Єрмоленко, який традиційно співпрацює з Кримськотатарським ресурсним центром в рамках компанії #LIBERATECRIMEA.

Як повідомляв Укрінформ, раніше КРЦ у рамках міжнародного руху за деокупацію Криму та солідарність з кримськотатарським народом #LIBERATECRIMEA і в рамках міжнародної кампанії «Аталик» («Хрещений батько») проводив кампанію «Депутат, допоможи в'язням Кремля», в рамках якої українські парламентарії брали шефство над кримчанами, які зазнали арештів або переслідувань з боку російських окупантів.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-