«Партизанська мережа» та спротив російській агресії

«Партизанська мережа» та спротив російській агресії

Укрінформ
16 лютого, 12:00 - пресконференція на тему: “«Партизанська мережа» та спротив російській агресії”

Організатор: Всеукраїнський патріотичний рух «Гідність Нації».

Учасники: Вадим Кудіяров - голова Всеукраїнського патріотичного руху «Гідність Нації», модератор; Андрій Пастушенко - учасник російсько-української війни, заступник командира батальйону ОУН(д); Валентин Лихоліт - учасник російсько-української війни, начальник штабу батальйону «Айдар» 2014-2015 р., засновник батальйону «Айдар», позивний «БАТЯ»; Орест Слободян - учасник російсько-української війни, командир взводу 7 батальйону ПС ДУК 2015р., представник ВКБ «Донбас»; Андрій Маджаров - учасник російсько-української війни, ВО УБД «САРМАТ»; Яків Осташ - учасник російсько-української війни, командир антирейдерського ГО «СМУ»; Павло Кириленко - народний депутат України VII скликання, представник ВПР «Гідність нації».

Питання до обговорення.

Чого слід очікувати найближчим часом.

Хто та чому формує в Україні широку «партизанську мережу».

Як долучитися до національного спротиву російській агресії.

Чи будуть «українські партизани» боротися проти «існуючої влади».

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Патріотичні організації та учасники війни на сході створили “Партизанську мережу” на випадок російського вторгнення

Низка українських патріотичних організацій, колишніх командирів добровольчих батальйонів, учасників українсько-російської війни на сході України утворили Об’єднання “Партизанська мережа” зі спротиву можливому російському вторгненню.

Про це учасники новоствореного об’єднання повідомили на пресконференції в Укрінформі.

Об’єднання “Партизанська мережа” виникло на базі Всеукраїнського патріотичного руху “Гідність Нації”. Її голова Вадим Кудіяров головними цілями об’єднання назвав боротьбу із зовнішнім і внутрішнім ворогом на тлі ймовірного вторгнення РФ в Україну.

“Ми закликаємо до об’єднання усіх свідомих українців, усі націоналістичні, спортивні, патріотичні організації усіх форматів, тих, хто готовий захищати нашу країну. Є прямий ворог — Росія, але є й внутрішні вороги”, - сказав Кудіяров.

До “внутрішніх ворогів” він відніс, зокрема, олігархів.

“Після розпаду СРСР Україна була на третьому місці за розвитком промисловості. Це все надбання вкрали. За це несуть відповідальність лідери олігархічних кланів. Ми закликаємо посилити боротьбу проти олігархів”, - наголосив Кудіяров.

При цьому, в разі російського вторгнення, він висловив готовність новоствореного об’єднання співпрацювати й координувати діяльність з державними силовими відомствами.

“Ми державницька сила і будемо робити все можливе, щоб координувати свої дії з ЗСУ, СБУ, МВС у разі вторгнення РФ на нашу територію”, - сказав він.

До “Партизанської мережі” долучився Валентин Лихоліт, учасник російсько-української війни, начальник штабу батальйону “Айдар” 2014-2015 р., засновник батальйону “Айдар”, позивний “БАТЯ”.

“Я і мої хлопці, хочемо передати свій бойовий досвід молодому поколінню. І найголовніше, що молоде покоління хоче цей досвід переймати. Старички ще раз можуть допомогти, щоб Україна стала вільною від внутрішнього й зовнішнього ворога”, - сказав він.

Як зазначив народний депутат України VII скликання, представник ВПР “Гідність нації” Павло Кириленко, об’єднання “Партизанська мережа” створено, щоб не допустити в Україні хаосу та анархії на тлі ймовірного російського вторгнення.

“Ми об’єднуємось, щоб в Україні не допустити хаосу, впасти в анархію, щоб захистити порядок у цій державі, щоб державні органи працювали і держава зберіглася”, - наголосив він.

Учасник українсько-російської війни, командир антирейдерського ГО “СМУ” Яків Осташ вказав на демократичні та законні методи діяльності новоствореного об’єднання.

“Нам потрібно в правильний, гуманний, демократичний спосіб боротися законними шляхами з усіма ворогами нашої держави. Я всіх запрошую на всенародний український проєкт, який ми ініціюємо разом з “Гідністю нації”, - закликав Осташ.

До об’єднання “Партизанська мережа” долучилися також: Андрій Пастушенко - учасник російсько-української війни, заступник командира батальйону ОУН(д); Орест Слободян - учасник російсько-української війни, командир взводу 7 батальйону ПС ДУК 2015р., представник ВКБ “Донбас”; Андрій Маджаров - учасник російсько-української війни, ВО УБД “САРМАТ”.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-