V ювілейний конкурс краси для успішних жінок Mrs  Ukraine  International 2022

V ювілейний конкурс краси для успішних жінок Mrs Ukraine International 2022

Укрінформ
21 лютого, 10:00  - пресконференція на тему: «Mrs  Ukraine  Іnternational: 5 років успіху в Україні» 

Організатор: Національна дирекція конкурсу Mrs Ukraine International.

Учасники: Яна Луцька - Національний директор конкурсу Mrs Ukraine International; Тетяна Ровна - переможниця конкурсу Mrs Ukraine International 2021; Наталія Любинська - директор HydroPeptide Україна; Леван Шинджикашвіли - бренд-амбасадор компанії  SHABO; Алекс Лебедєв - PR-директор конкурсу, модератор.

Питання до обговорення:

- Скільки всього жінок поєднали свою долю з конкурсом Mrs Ukraine International за 5 років?

- Життєва історія учасниці, яка вразила найбільше.

- презентація учасниць ювілейного конкурсу.

- Програма V конкурсу Mrs Ukraine International.

- Оголошення членів журі.

Довідково. Телетрансляція конкурсу вперше відбудеться на українському телебаченні.

Вперше в Україні конкурс провівся 2018-го року. Першою українкою, яка представила нашу країну на конкурсі  Mrs International була Яна Луцька. 

За 5 років проведення конкурсу участь у ньому взяли майже всі топові зірки України. Вікторія Файнблат - єдина учасниця від України, яка увійшла до ТОП-15 на Міжнародному конкурсі у США.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com 

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу:  //www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

У Києві відбудеться національний фінал міжнародного конкурсу Mrs Ukraine International 2022

Незабаром у Regent Hill Event Hall відбудеться національний фінал міжнародного конкурсу Mrs Ukraine International 2022. Про це під час пресконференції в Укрінформі на тему: "Mrs Ukraine Іnternational: 5 років успіху в Україні" розповів PR-директор конкурсу Алекс Лебедєв.

"Mrs Ukraine Іnternational - це перший конкурс краси в Україні, який підтримується на державному рівні і цього року відбувається за підтримки Міністерства закордонних справ України", - сказав Лебедєв.

За його словами, 2 березня у Regent Hill Event Hall відбудеться національний фінал міжнародного конкурсу Mrs Ukraine International 2022, учасницями якого стануть 25 успішних жінок.

Як зазначила Національний директор конкурсу Mrs Ukraine International Яна Луцька, конкурс проходить в Україні вже п'ятий рік.

"За п'ять років ми випустили, адже це як університет, 100 успішних жінок України, які можуть надихати собою інших", - сказала вона.

За її словами, цього року проєкт зробив ривок. "Зараз ми офіційно підтримуємося Міністерством закордонних справ. Це вперше за 30-річну історію незалежності України, коли влада підтримує конкурс краси. І підтримує цей конкурс не просто так, це конкурс, який міняє стереотипи. Тому що це конкурс не тільки про красу, але й про успіх. Я дуже хочу, щоб жінки, які беруть участь у цьому проєкті, були почуті, щоб ви були лідерами думок, щоб ви стали популярними не тільки в своїй сфері, але й вийшли за межі", - розповіла Луцька.

Вона додала, що телетрансляція конкурсу вперше відбудеться на українському телебаченні. Телетрансляція грандіозного фіналу п’ятого ювілейного конкурсу Mrs. Ukraine International відбудеться 16 квітня.

За її словами, Тіна Кароль стане хедлайнером конкурсу Mrs Ukraine International-2022. Виступатиме гурт KAZKA. Відкриватимуть ювілейний конкурс українська зірка, переможниця конкурсу "Євробачення 2016" Джамала, а також українська прима-балерина Катерина Кухар.

Уперше в Україні конкурс було проведено 2018-го року. Першою українкою, яка представила нашу країну на конкурсі Mrs International, була Яна Луцька.

За п'ять років проведення конкурсу участь у ньому взяли майже всі топові зірки України. Вікторія Файнблат - єдина учасниця від України, яка увійшла до ТОП-15 на Міжнародному конкурсі у США.

Mrs. International - один із найпрестижніших і відомих конкурсів, який проводиться щорічно в США за підтримки уряду країни протягом більше 30 років. У Києві буде обрана Переможниця-Королева, яка представить Україну в Америці.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-