Програма «Оздоровлення економіки України» David Kartozia USA

Програма «Оздоровлення економіки України» David Kartozia USA

Укрінформ
25 січня, 14:00 - конференція на тему: «Разом ми можемо все – 2022»

Організатор: СТ IMTD-International.

Учасники: Давід Картозія (США) - автор і керівник проєкту «Оздоровлення економіки України»; Керен Дікман - виконавчий директор Інституту багатовекторної дипломатії (США) IMTD USA; Роман Бендас - генеральний директор СТ IMTD-International, модератор; Роман Казимірець - перший заступник генерального директора СТ IMTD-International, директор товариства "Ресурс"; Ольга Боднар - виконавчий директор СТ IMTD-International; Юрій Лєсков - керуючий справами СТ IMTD-International; Вероніка Романович - керівник Департаменту «Фінансового обліку та аудиту СТ IMTD-International»; Андрій Большаков - генерал-майор, керівник Ради безпеки та захисту IMTD-International, старший офіцер запасу СБУ (полковник); Степан Махсма - голова Маріупольської районної ради (Донецька обл.); Сергій Орлов - заступник голови Маріупольської міської ради з питань діяльності виконавчих органів влади (Донецька обл.); Андрій Ткачук - відповідальна особа за співпрацю з СТ IMTD-International від Волинської державної адміністрації, заступник начальника управління економічного розвитку та торгівлі Волинської державної адміністрації (Волинська обл.); Андрій Гринішак - член Наглядової ради Консорціума IMTD-International, заступник голови Дзвиняцької ТГ (Івано-Франківська обл.). 

Коротко. Під час заходу відбудеться презентація Програми «Оздоровлення економіки України» David Kartozia USA. Усі розуміють, що сьогодні, як ніколи, потрібно працювати разом. Тільки спільними зусиллями влада і народ зможуть змінити ситуацію на краще. Тільки разом ми зможемо все! Для зручності співпраці з Програмою відкриваються представницькі філії у всіх територіальних громадах України.

На конференції йтиметься про відкриття IMTD-International центрів: IMTD Схід, IMTD Захід, IMTD Північ, IMTD Південь.

Відбудеться презентація компаній, якими володіє ТОВ IMTD-International «Ресурс», що створене Програмою «Oздоровлення економіки України David Kartozia USA» і є генеральною підрядною організацією для обслуговування проєктів та програм Споживчого Товариства IMTD-International.

Йтиметься про підготовку до зустрічі з Головою Місії USAID в Україні.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-