Координація діяльності та партнерство

Координація діяльності та партнерство

Укрінформ
14 грудня, 14:00 - «круглий стіл» на тему: «Координація діяльності та партнерство» 

Організатори: Громадська рада при Київській міській державній адміністрації (КМДА).

Учасники: Геннадій Сінцов, Артур Аракелян - модератори; представники міжфракційного депутатського об’єднання «Люди» та громадських рад при районних в м. Києві державних адміністраціях.

Коротко.  Під час «круглого столу» відбудеться підписання Меморандуму про співпрацю та обговорення координації діяльності і партнерства між МДО «Люди» та Громадською радою при КМДА і громадськими радами при районних в місті Києві державних адміністраціях.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Народні депутати і громадські ради при РДА у Києві підписали Меморандум про співпрацю

У Києві підписали Меморандум про співпрацю та обговорення координації діяльності і партнерства між міжфракційним депутатським об’єднанням (МДО) "Люди" та Громадською радою при КМДА і громадськими радами при районних в місті Києві державних адміністраціях.

Меморандум підписали в Укрінформі представники сторін.

Ідею створення майданчика для співпраці між парламентаріями і громадськими радами при РДА в місті Києві сформулював народний депутат, голова МДО "Люди" Тарас Тарасенко.

"Ми створюємо пул фахових експертів, які можуть допомагати нам оформлювати ідеї громадянського суспільства й реалізувати їх на законодавчому рівні. Це буде платформа, яка дозволить дискутувати ідеї, переносячи їх на рівень управління. Наше законодавство є доволі складне, і нашим завданням є розробка простих правил, якими буде зручно користуватися, зокрема, жителям столиці", — сказав Тарасенко.

На його думку, МДО "Люди", куди входить 21 народний депутат із різних фракцій у ВР, є гарним майданчиком для взаємодії з громадянським суспільством і реалізації ініційованих ним законопроєктів для вирішення місцевих проблем з подальшим впровадженням в усій Україні.

Життя мешканців столиці потребує якісних змін, і реалізувати їх можливо, лише залучаючи громадянське суспільство, вважає народний депутат Леся Забуранна.

"Попри те, що Київ має найбільший бюджет серед усіх міст України, а це близько 70 млрд на наступний рік, якість і рівень життя у столиці точно є не на найкращому рівні. За останніми рейтингами, Київ не увійшов до ТОП-3 міст, де людям комфортно жити. І для того, щоб реалізувати те, що потрібно киянам, ми насамперед повинні дослухатися до думки киян, завдяки цьому ми зможемо реалізовувати важливі ініціативи", — наголосила Забуранна.

Сподівання на ефективне вирішення проблем киян у зв’язку з підписанням Меморандуму висловив уповноважений із взаємодії з ВР від Громадської ради КМДА Артур Аракелян.

"Саме громади в особі громадських рад у місті Києві і при районах більш точно, коректно і глибоко скажуть про ті проблеми, які турбують киян, кожен район і місто в цілому. Одна з найважливіших проблем Києва — екологічна, а інша — транспортна. Якщо завдяки нашому Меморандуму, який означає партнерство й взаємодію, вдасться вирішити ці проблеми, то справдяться наші сподівання на цю владу", — сказав Аракелян.

Меморандум про співпрацю та обговорення координації діяльності і партнерства між МДО "Люди" та Громадською радою при КМДА і громадськими радами при районних в місті Києві державних адміністраціях підписали голови громадських рад при РДА усіх 10 районів міста Києва.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-