Презентація тематичних відеороликів про пріоритетні види туризму в Києві

Презентація тематичних відеороликів про пріоритетні види туризму в Києві

Укрінформ
10 грудня, 9:30 - пресконференція, присвячена створенню промоційних відеороликів про туристичний потенціал м. Києва як центра ділового, гастрономічного, подієвого та урбаністичного туризму

Організатори: Департамент суспільних комунікацій КМДА та Управління туризму та промоцій КМДА

Учасники: Марина Радова - начальниця Управління туризму та промоцій КМДА; Роман Лелюк - директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА; Анна Куницька - директорка комунального підприємства Київської міської ради «Центр публічної комунікації та інформації».

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу:  https: //www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

КМДА презентувала промоційні відеоролики про туристичний потенціал Києва

У столиці презентували промоційні відеоролики про туристичний потенціал Києва як центра ділового, гастрономічного, подієвого та урбаністичного туризму.

Відеоролики представили на пресконференції в Укрінформі Департамент суспільних комунікацій та Управління туризму та промоцій КМДА.

Чотири 15-секундні тематичні відеоролики покликані представити туристичний потенціал Києва насамперед іноземним туристам, зазначив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

“Київ - це вікові традиції, дух, архітектура, історія, енергетика. Тут представлені гастрономічні смаки всіх регіонів України. Тут проходять найбільші, найпотужніші івенти нашої країни. Київ - це центр ділової активності країни. Ми зосередились на чотирьох аспектах, які, на нашу думку, є найбільш репрезентативними для іноземних туристів”, - сказав Лелюк.

Він висловив сподівання, що відеоролики нададуть поштовх для збільшення кількості іноземних туристів до Києва та надходжень до бюджету столиці, незважаючи на карантинні обмеження в усьому світі.

Як зазначила начальниця Управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова, внаслідок пандемії найбільше постраждав туристичний сектор, і рекламні відеоролики про туристичний потенціал Києва мають пожвавити галузь.

“Цей продукт має промотуватися й бути популярним серед наших іноземних партнерів. Ми надсилатимемо ці відеоролики в наші дипломатичні установи за кордоном та іноземні представництва в Україні. Зараз ми розробляємо контент-план та промоційні заходи. Ці відеороботи є дуже сучасні й репрезентативні”, - сказала Радова.

Учасники заходу зазначили, що короткий 15-секундний формат відеороликів пояснюється тим, що насамперед вони розраховані на соціальні мережі і як додаток до різних промоційних презентацій. Крім того, такий хронометраж є вимогою аеропортів, де показуватимуть ці відеоролики.

Переглянути промоційні відеоролики про туристичний потенціал Києва як центра ділового, гастрономічного, подієвого та урбаністичного туризму можна на сторінці КМДА у Фейсбуці.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-