Всеукраїнська бізнес-премія

Всеукраїнська бізнес-премія "CABINET BOSS top 50" - об’єднавчий захід бізнес-середовища України

Укрінформ
25 листопада, 13:30 - пресконференція на тему: «Всеукраїнська бізнес-премія CABINET BOS"CABINET BOSS top 50" - об’єднавчий захід бізнес-середовища України як один із рушіїв поліпшення інвестиційного клімату та економічного розвитку країни» 

Організатор: CABINET BOSS TOP.

Учасники: Марина Філіпенко - засновниця PR&EVENT AGENCY, телеведуча, brandface Міжнародних компаній та брендів; Олена Кухаревська - експертка у сфері сучасної освіти, прогресивна керівниця авторської школи Технологічний ліцей «Liko-school»; Валентина Маркевич - кандидат медичних наук, президент благодійного фонду «Допомога онкохворим дітям»; Вікторія Файнблат - архітектор-дизайнер, власниця дизайнерського бюро, автор соціального реаліті проєту "Право на комфорт"; Ігор Савчук - ресторатор, партнер премії; Юлія Ігнатова - експерт у галузі дизайну інтер'єрів, засновник проєкту Felicita Design Boutiqe; Мирослав Бойчін - голова правління ПрАТ «Європейське туристичне страхування»; Лариса Ломакіна - генеральний директор будівельної компанії "Ліко Холдінг"; Ростислав Бондар - громадсько-соціальний діяч, засновник та власник охоронної компанії NATIONAL SECURITY; Євген Червоненко - бізнесмен, український політичний та державний діяч; Олександр Гапон - аграрний сектор.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Підсумкові матеріали:

Вручення Всеукраїнської бізнес-премії "Cabinet Boss" відбудеться 29 листопада

У Києві 29 листопада відбудеться вручення Всеукраїнської бізнес-премії "CABINET BOSS top 50" .

Про це повідомила її засновниця Марина Філіпенко на пресконференції в Укрінформі.

Вона зазначила, що премія вручається вже другий рік.

"Торік ми робили її в локдаун і витримали нелегкі позиції. Зараз, я вважаю, бізнес набирає обертів... Україну необхідно виводити на міжнародний ринок, тож у нас у цьому році є міжнародні партнери. Це реклама кожної персони, компанії протягом року. На сьогодні для нас дуже важливо було, щоб тільки найкращі бренди, бізнесмени були на цій локації, з таким вагомим піаром. Кожний бренд і персону ми будемо максимально підтримувати", - сказала Філіпенко.

Вона зазначила, що завдання бізнес-премії "CABINET BOSS top 50" - привернути увагу до компаній та персон, завдяки енергії та таланту яких створено провідні бренди, проєкти та компанії, що завоювали лідерські позиції на українському ринку.

Серед номінантів – українські бізнесмени, підприємці, інвестори, дипломати та селебріті. У межах премії також визначать найбільш значущі суспільні події, що вплинули на розвиток країни.

Премія "CABINET BOSS top 50" заснована в 2019 році. Список номінантівформується на підставі даних, наданих аналітичними партнерами премії. До Експертної ради "Cabinet Boss" запрошуються громадські і політичні діячі України та інших країн, бізнесмени, провідні фахівці в конкретних напрямках.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-