До тридцятої річниці визнання Аргентинською Республікою незалежності України. Відкриття фотовиставки аргентинських мисткинь

До тридцятої річниці визнання Аргентинською Республікою незалежності України. Відкриття фотовиставки аргентинських мисткинь

Укрінформ
19 листопада, 15:00 - пресконференція з нагоди відкриття в Укрінформі  фотовиставки аргентинських художниць під назвою "Земля, що невпинно змінюється, наше джерело натхнення та наше коріння"

Організатори: Укрінформ; Посольство Аргентинської Республіки в Україні; Асоціація "Маріанне Аргентина"; аргентинський культурологічний часопис "Be Cult"; куратор заходу Марія Тереза Константін  - аргентинська мистецтвознавець та історик. 

Спікери: пані Елена Летісія Мікусінскі - Надзвичайний і Повноважний Посол Аргентинської Республіки в Україні; пані Інна Костиря - доктор політичних наук, професорка, завідувачка кафедри міжнародних відносин, проректорка з міжнародного розвитку та співробітництва Київського національного університету культури і мистецтв.

Вхід на захід за попередніми запрошеннями.

Коротко. У рамках програми проведення святкових заходів, присвячених тридцятій річниці визнання Аргентинською Республікою незалежності України в 1991 році, Посольство Аргентинської Республіки в Україні, спільно з Українським національним інформаційним агентством "Укрінформ", Асоціацією "Маріанне Аргентина" та аргентинським культурологічним часописом "Be Cult", підготували унікальну фотовиставку аргентинських художниць під назвою "Земля, що невпинно змінюється, наше джерело натхнення та наше коріння".

Жінка та Земля завжди є джерелом натхнення для створення образів незвичайної краси, а завдяки мистецтву фотографії ці образи закарбовуються у просторі, часі та Всесвіті, як чарівні моменти дивовижного розмаїття природи, відображають її вплив на нас та взаємозв'язок із нашим місцем на цій землі.

Експозиція буде представлена чудовими роботами видатних аргентинських мисткинь Стефані Феррон, Ґабріели Ґолдер, Нори Іньєсти, Матільде Марін, Даніели Мастрандреа, Фернанди Рівера Луке, Роміни Оразі, Ліли Сіеґріст, Софі Вебер.

Учасники заходу матимуть змогу насолодитися виступами знаменитих  аргентинських   артистів - співаків,  танцюристів, зокрема, Адріани Нано та  Ніколаса Корреа.

Довідково. АДРІАНА НАНО - співачка, авторка, композиторка.

ЇЇ одинадцять альбомів «ХТОСЬ» (ALGUIEN), «... ЙТИ ЗАВЖДИ» (PARA PARTIR SIEMPRE), «АДРІАНА НАНО ТА БАНДОНЕОНИ БУЕНОС-АЙРЕСА» (ADRIANA NANO y LOS BANDONEONES DE BUENOS AIRES) (номінований на премію Latin Grammy як найкращий танго-альбом), «БУЕНОС-АЙРЕС,  ПОДОРОЖ» (BUENOS AIRES, VIAJE) (номінований на премію Latin Grammy як найкращий танго-альбом та подвійна номінація на премію Ґарделя), «ПРИСУТНІСТЬ» (PRESENCIA) (номінований на премію Ґарделя), «ЦИБУЛЯ В ОЛІЇ» (CEBOLLA EN ACEITE) (номінований на премію Ґарделя), «ВИПАДКИ» (CASUALIDADES), «ЛІС» (BOSQUE) та «ГРУДЕНЬ» (DICIEMBRE) є частиною аргентинської популярної музики.

Нині Адріана представляє свої нові записи, два нові диски: «ПЛАНТАЦІЯ» (PLANTACIÓN) та «ПАНТЕОН» (PANTALEÓN), які відображають її у двох різних аспектах. Перший диск є збіркою її власних композицій з ритмами аргентинського фольклору, танго та латиноамериканськими ритмами, а інший - з піснями Астора П’яццолли.

Адріана Нано виступала у рамках численних фестивалів, серед яких «Танго міста Буенос-Айреса», «Фестиваль Гранади» тощо; в різних театрах і майданчиках Буенос-Айреса, Аргентини та закордонних у Сінгапурі, Китаї, Франції, Іспанії, Німеччині, Італії, Гватемалі, Чилі, Парагваї, США та Японії.

«МАЛАМБО 2Х4»

НІКОЛАС КОРРЕА – переможець багатьох національних конкурсів, серед яких телевізійна програма "Showmatch"  (2005), Фестиваль Барадеро, провінція Буенос-Айрес, у категорії  "північне маламбо" та "південне маламбо", Фестиваль Пре-Коскін у категорії "сольне маламбо", фіналіст програми "Аргентинський талант", із своєю групою  "фантазія з бомбо" він об'їздив всю країну (2008). 

У 2014 році Ніколас Коррео отримав премію на Фестивалі у Коскіні в жанрі "Маламбо". У 2015 році отримав нагороду на Фестивалі у Коскіні за дебютний виступ спільно з групою "Маламбо", в якій брав участь. Він успішно здійснив п'ять турів Сполученими Штатами в 2013, 2015 і 2016 роках, тур по Канаді в 2015 році і три тури, які включали Італію та Францію в 2016 році, разом із неперевершеною танцівницею та хореографом Роміною Гарсія Флеурі.

У 2018 році брав участь у Чилійському Латиноамериканському фестивалі культурної інтеграції у Кальдері.

Ніколас і Роміна у 2019 році виступили в Об'єднаних Арабських Еміратах із виставою  "HERITAGE FESTIVAL SHEIK ZAYED". Виступи в Болівії  та Єгипті (Шарм-Ель-Шейх) від  початку 2019 року до лютого 2020 року.

Нещодавно вони завершили тур Туреччиною, виступивши в найкращих готелях Анталії.

Виставка триватиме з 19 листопада до 5 грудня 2021 року у приміщенні Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ", вул. Б. Хмельницького, 8/16, Київ, Україна.

У зв’язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

При вході в Укрінформ обов’язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезинфікуючу рамку. Відповідно до Постанови МОЗ №-18 від 19 жовтня 2021 року присутність на заході лише за наявності в усіх його учасників Covid-cертифікату або негативного ПЛР-тесту (строк дії 72 години) та обов`язкової наявності засобів індивідуального захисту (захисних масок, респіраторів) за дотримання соціальної дистанції 1,5 м.

Відео:

Замовити фото натисніть тут – Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-