Про намагання зірвати найбільшу у Східній Європі конференцію з Tik Tok

Про намагання зірвати найбільшу у Східній Європі конференцію з Tik Tok

Укрінформ
12 жовтня, 11:00 - пресконференція на тему: “Про намагання зірвати найбільшу у Східній Європі конференцію з Tik Tok”

Організатор: ТОВ «ГРАН7». 

Учасники: Роман Грицько - організатор наймасштабнішої конференції з TikTok у Східній Європі «Tiktokultura2021»; Олександр Добош - директор Адвокатського бюро «Добош та партнери»; Олександр Волошин - Тіk Тоk та Інстаграм блогер; Денис Богуш - президент Агентства Bohush Communications.

Коротко. 7 жовтня, близько 4:00, у домі Романа Грицька виникла пожежа. Згоріли дім, гараж і дві машини. На камерах відеоспостереження зафіксовано, як відбувався підпал. На думку організаторів заходу, це намагання зірвати масштабну конференцію 13 листопада у Палаці спорту у Києві. 

Акредитація представниківЗМІ: anna@ukrinform.com 

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Організатори найбільшої у Східній Європі конференції з TikTok заявляють про намагання зірвати захід

У Києві 13 листопада відбудеться найбільша у Східній Європі конференція з TikTok, яка збере понад сотню блогерів та експертів. Водночас певні сили намагаються зірвати її.

Про це заявив організатор заходу Роман Грицько під час пресконференції в Укрінформі.

"Ми в одному місці збираємо 143 тіктокери, загальна кількість їхніх підписників 257 мільйонів. Вони будуть перебувати в одному місці і підказувати людям, як діяти", - сказав Грицько.

Водночас він зазначив, що днями в його будинку сталася пожежа, внаслідок якої згоріли дім, гараж і дві машини. За словами Грицька, камери відеоспостереження зафіксували, що це був підпал.

На переконання організатора конференції, це могло бути намаганням зірвати масштабний захід.

"Ті цифри, які ми вперше збираємо та організуємо під одним дахом, - найближча така конференція проводилася до нас тільки в Сингапурі, і я розумію, що є люди, які насправді б не хотіли, щоб це провів хтось... Можливо, хтось так само думав про такий масштаб, про такий проєкт, але ми перші, хто почав діяти, збирати, робити. І всі блогери пішли нам назустріч", - сказав Грицько.

Серед учасників конференції відомі блогери: Богдан Буше, Анна Трінчер, Олег Машуков, Антон Мурафа та інші.

Роман Грицько - один з головних популяризаторів тікток-культури в Україні. Загальна кількість підписників у нього сягає 1,11 мільйона. Одне з його відео набрало рекордну кількість переглядів - 112,6 мільйона.

TikTok - соцмедійний застосунок, який дозволяє користувачам створювати різноманітні відео тривалістю до 3 хвилин.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-