Короною по ейджизму. «Місіс Україна» - шлях до відкритого світу

Короною по ейджизму. «Місіс Україна» - шлях до відкритого світу

Укрінформ
29 вересня, 14:00 - пресконференція на тему: «Короною по ейджизму. «Місіс Україна» - шлях до відкритого світу» 

Організатор: Ірина Зайцева - засновниця загальнонаціонального конкурсу краси для заміжніх жінок після 25 років “Місіс Україна Відкритий Світ”.

Учасники: Ірина Зайцева - засновниця загальнонаціонального конкурсу краси для заміжніх жінок після 25 років “Місіс Україна Відкритий Світ”, громадський діяч, засновниця однойменного благодійного фонду, завуч Школи Леді у проєкті “Від пацанки до панянки” 4 і 5 сезонів; Христина Викалюк (м. Івано-Франківськ, 35 років) - весільний церемоніймейстер, багатодітна матуся - Місіс Україна Відкритий Світ 2020, Mrs. Global International World Pageant 2021; Вікторія Доманська (м. Марганець, 30 років) - громадська діячка і мама п’ятирічного сина - «I Віце Місіс Відкритий Світ Україна 2020», Woman of the Universe 2020; Марина Мазанко (м. Миколаїв, 46 років) - дизайнер одягу, депутат міської ради, мама двох доньок та бабуся - «III Віце Місіс Відкритий Світ Україна 2020», Mrs. Global International Classic Earth 2021.

Коротко. У 2021 році Україна вперше здобула перемогу в усіх номінаціях на конкурсі краси для заміжніх жінок після 25 років Mrs. Global International World Pageant 2021 ( Дубай, ОАЕ ). Про подробиці ми дізнаємося від засновниці загальнонаціонального конкурсу краси для заміжніх жінок після 25 років “Місіс Україна Відкритий Світ” Ірини Зайцевої.

Учасниці конкурсу - це сильні голоси у суспільстві. Допомога жертвам домашнього насильства, боротьба з проявами ейджизму в усіх сферах життя, допомога дівчатам-підліткам із сіл та невеличких міст України - теми, які болять і про які учасниці говорять зі світових сцен.

“Національний конкурс краси - це висока планка і серйозний захід. Ми ніколи не позиціонували себе як базар наречених. Наша мета: підтримати самодостатніх і успішних заміжніх жінок-матерів. А також продемонструвати світові, що українська жінка в будь-якому віці може бути гарною та успішною. І це доведено Мариною Мазанко (46 років), Христиною Викалюк (35 років), Вікторією Доманською (30 років). Я також виборола корону “Місіс Україна Всесвіт” та “І віце Місіс Всесвіт 2015” в 39 років”.

«Ми тішимося, що національний відбір - це сходинка до міжнародних конкурсів. Це небачений досі успіх, адже головні корони у всіх номінаціях - наші. Ми обіцяємо і надалі викладатися на повну при підготовці наших конкурсанток до участі в міжнародних конкурсах краси, щоб саме українки привозили на батьківщину найкращі світові титули. Світ має знати - українки найкращі!» - наголосила Ірина Зайцева.

Питання до обговорення:

- Яким чином і за якими критеріями підбирають учасниць.

- Якими благодійними проєктами опікуємося.

- Чому у Києві не відбуваються світові конкурси краси.

- Що саме зроблено в напрямі обстоювання гендерної рівності, боротьби з насильством у сім’ї, ейджизмом.

- Найбільш вражаючі історії про учасниць конкурсу.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Українки отримали головні корони на світових конкурсах. Розпочато відбір на національний конкурс краси 2021

Про це повідомила під час пресконференції в Укрінформі засновниця і директор національного конкурсу «Місіс Україна Відкритий Світ» Ірина Зайцева.

Вона наголосила, що розпочато підготовку до чергового національного конкурсу краси-2021 і прагне, аби в ньому взяли участь жінки з кожного регіону України. «Нас не лякають пандемії, ми досвідчені у проведенні конкурсів онлайн і маємо корони зі світових конкурсів, якими пишаємося. Це наша потужна сила в боротьбі з ейджизмом», - акцентувала пані Ірина. Мета конкурсу: підтримати самодостатніх і успішних заміжніх жінок - матерів. А також продемонструвати світові, що українська жінка в будь-якому віці може бути гарною та успішною.

І це вже доведено на світовому рівні: українки отримали головні перемоги у світових конкурсах краси Woman of the Universe-2020 та в Mrs. Global International World Pageant 2021 (ОАЕ).

За результатами боротьби у рамках конкурсної програми, яка включала презентацію національних костюмів, вечірніх суконь, розповідь про себе і свою країну, демонстрацію ерудиції і винахідливості, українки продемонстрували найвищі результати і отримали корони переможниць у своїх категоріях.

Всі три переможниці - фіналістки загальнонаціонального конкурсу «Місіс Україна Відкритий Світ» - 2020: Христина Викалюк (35 років), Марина Мазанко (45 років), Вікторія Доманська (30 років).

Христина Викалюк здобула головну корону світового конкурсу Mrs. Global International World Pageant 2021, обійшовши головних конкуренток із США, Румунії, Ірландії та Індії. Вона - засновниця власного бренду жіночих білих сорочок OKRYLENA, весільний церемоніймейстер і багатодітна мама з Івано-Франківська.

У номінації Mrs. Global International Classic для жінок після 45 років перемогла Марина Мазанко (м.Миколаїв), здобувши почесне звання Mrs. Global International Classic Earth 2021. Марина Мазанко - мама двох доньок, віком 26 і 6 років, бабуся шестирічної Діанки. Марина - дизайнер одягу з Миколаєва, її творчий псевдонім Марина Мальва. Також вона депутат Миколаївської міської ради, відома волонтерка.

Вікторія Доманська (м. Марганець, 30 років) - громадська діячка, мама п’ятирічного сина і «I Віце Місіс Відкритий Світ Україна 2020» взяла участь у світовому конкурсі Woman of the Universe 2020, що через пандемію відбувся онлайн, але мав також усі етапи, та перемогла серед представниць Woman of the Universe 2020.

У світовому конкурсі Mrs. Global International World Pageant 2021 у категорії Plus Size перемогу здобула ще одна представниця конкурсу “Місіс Україна Відкритий Світ” - Вікторія Шєлко (25 років) та виборола титул Mrs. Global International Plus Size 2021.

«Ми тішимося, що національний відбір - це сходинка до міжнародних конкурсів. Це небачений досі успіх, адже головні корони у всіх номінаціях наші. Ми обіцяємо і надалі викладатися на повну при підготовці наших конкурсанток до участі в міжнародних конкурсах краси, аби саме українки привозили на Батьківщину високі титули. Світ має знати - українки найкращі!» - наголосила Ірина Зайцева.

Зі слів пані Ірини, «учасниці вибирають конкурс «Місіс Україна Відкритий Світ» не задля фотосесій та уроків дефіле. Учасниці проходять серію майстер-класів з акредитованими фахівцями з ділового та столового етикету, стилю, ораторського мистецтва, сценічної майстерності. Це сильні спікери в обговореннях соціальних тем, таких як домашнє насильство, гендерна рівність, ейджизм. Наші красуні - успішні, реалізовані у сім'ї та соціумі жінки від 25 років, - розповіла засновниця конкурсу краси. - Наші конкурсантки - це сильні голоси в суспільстві. Насильство в сім‘ї, допомога жертвам домашнього насильства, боротьба з проявами ейджизму в усіх сферах життя, гендерна рівність, допомога дівчатам - підліткам з сіл та найменших міст України - теми, які нам болять і про які ми говоримо зі світових сцен”.

«Сила жінки в її багатогранності. Ми вміємо поєднувати дуже багато ролей: дружина, мати, громадська діячка, бізнес-леді. Ми - працьовиті, гарні внутрішньо і зовнішньо», - сказала переможниця міжнародного конкурсу краси Mrs. Global International World Pageant 2021 Христина Викалюк.

“На міжнародному конкурсі у Дубаї були дуже гідні учасниці з різних країн, які вже мають міжнародні титули та досвід, як саме презентувати себе та свою країну та досвід виходу на міжнародну сцену. Вони приїжджають зі своєю командою, яка допомагає у всьому. Тож перемогти серед найкращих - це було нелегко”, - ділиться переможниця світового конкурсу Христина. - На конкурсі до уваги брали все: як ти поводишся поза сценою, чи вмієш вдало презентувати та показати свій талант, дисципліну, костюми, ну і звичайно, володіння собою у стресових ситуаціях.

У свою чергу володарка корони у категорії 45+ Марина Мазанко відзначила: « Я - дружина, мати і депутат. Всі ці три слова найвищі звання для мене. І я докладаю чимало зусиль, аби відповідати їм. Нещодавно Миколаїв відзначив 232 роки свого заснування святом «Місто нашої любові». Що таке любити? Любити - це діяти на благо тих, кого любиш, бажати найкращого. Вірю, що зернята добра проростуть і передадуться іншим поколінням. Не всі питання можна вирішувати на місцях. Для того, аби помітили проблему, треба йти на високі сцени, іноді - на світові. Зважитися на це важко. Але я зробила це. Вийшла і заявила: «Я — красива!». Це велика робота над собою і вихід на новий рівень прийняття себе. Їхати на міжнародний конкурс і бути там не просто Мариною, а « Мариною- Україною» - велика відповідальність і гордість.

Вікторія Доманська, І Віце Місіс Відкритий Світ Україна- 2020, переможниця міжнародного конкурсу Woman of the Universe-2020, директорка з розвитку бізнесу в IT-компанiї, громадська дiячка, мама трирiчного сина з м. Марганець: «Дякую Іринi Зайцевiй, що надала нам можливість розкрити свій потенціал і повірити у свої сили. Жінка - це всесвіт”.

Сама Ірина Зайцева стала володаркою Місіс Україна Всесвіт” та “І віце Місіс Всесвіт” у 39 років”.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-