Miss World Plus Size 2021. Українка з Києва Вікторія Щєлко привезла перемогу в Україну

Miss World Plus Size 2021. Українка з Києва Вікторія Щєлко привезла перемогу в Україну

Укрінформ
24 вересня, 12:00 - пресконференція на тему: “Miss World Plus Size 2021". Українка з Києва Вікторія Щєлко привезла перемогу в Україну”

Організатор: Вікторія Щєлко, Консульство України в Дубаї.

Спікери: Вікторія Щєлко - переможниця конкурсу «Miss World Plus Size 2021»; Віталій Федянін - Третій секретар Посольства України в ОАЕ(онлайн).

Коротко. Конкурс «Miss World Plus Size 2021» відбувся в ОАЕ, Дубай 16-21 вересня, 2021. Киянка пані Вікторія Щєлко стала переможницею, здобувши титул Miss World Plus Size 2021.  

Головною метою участі Вікторії Щєлко у конкурсі, а підготовка тривала чотири місяці, була не лише перемога, а й прагнення  презентувати Україну, представити українську жінку у світі.

Вікторії вдалося  відобразити цінності нашої країни та української жінки на найвищому рівні на світовому майданчику жіночої краси та талантів. А також посприяти захисту сімейних цінностей, утвердженню престижу материнства, творчої і соціальної самореалізації жінок.

Після запеклої боротьби Вікторія отримала найголовнішу нагороду Miss World Plus Size 2021 - корону, статуетку, стрічку та можливість проводити Miss World Plus Size 2022 року в Україні.

Довідково. Загалом у конкурсі взяла участь 51 учасниця з різних країн світу, без обмежень у віці та формах. У фіналі конкурсу пані Вікторію підтримало неймовірною українською делегацією консульство України в Дубаї.

Серед присутніх на заході були консул України - Олександр Хомяк та Віталій Федянін - Третій секретар Посольства України в ОАЕ, інші представники консульства та української громади.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Українка Вікторія Щєлко перемогла на міжнародному конкурсі "Miss World Plus Size 2021"

На конкурсі "Miss World Plus Size 2021", який відбувся в ОАЕ, перемогу здобула киянка Вікторія Щєлко. Тож наступного року конкурс "Miss World Plus Size 2022" буде проходити в Україні, повідомила переможниця на пресконференції в Укрінформі.

"У 2017 році я намагалася посіти перше місце, але тоді мене перемогла учасниця з Філіппін, але зараз, у 2021 році, я все-таки привезла корону - перше місце в Україну. Тому чекаємо конкурс в Україні наступного року", - сказала Щєлко.

Загалом у конкурсі взяла участь 51 представниця з різних країн. До учасниць не висувалося жодних обмежень щодо віку та форм.

За словами Вікторії, головною метою її участі у конкурсі була не просто перемога, а прагнення презентувати державу, представити українську жінку у світі.

"Накриклад, для презентації національного костюму я привезла шматочок української землі і колоски. Тому що хотілося показати шматочок України", - каже Щєлко.

Крім того, на конкурсі вона виконала українську народну пісню.

Киянка розповіла, що її підготовка до конкурсу тривала чотири місяці.

Водночас вона закликала державу надати підтримку у підготовці конкурсу "Miss World Plus Size 2022", який відбудеться в Україні наступного року.

"З одного боку, я дуже щаслива, а з іншого - у мене є велике хвилювання. Я неодноразово зверталася до органів держави з листами та проханнями підтримати мою поїздку. На жаль, так відбулося, що жодна державна установа не підтримала піготовку учасниці... 51 країна брала участь (у конкурсі- ред.), і більшість з них приїхали з підтримкою держави", - сказала Щєлко.

Вікторія Щєлко - відома модель, керівниця проєкту «Міс Україна Плюс Сайз», володарка численних титулів на міжнародних конкурсах краси. Вона першою представляла Україну на Miss World Plus Size, де посіла призове місце.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-