ЄС передасть Національній поліції України автомобілі, дефібрилятори, обладнання для вибухотехніків та сервери для співпраці з Європолом та Інтерполом (Софійська площа, м. Київ)

ЄС передасть Національній поліції України автомобілі, дефібрилятори, обладнання для вибухотехніків та сервери для співпраці з Європолом та Інтерполом (Софійська площа, м. Київ)

Укрінформ

10 вересня 2021 року з 11:00 – 12:00 на Софійській площі м. Києва відбудеться Церемонія передачі автомобілів та іншого обладнання у рамках програми «ПРАВО-Поліція».

За фінансування Європейського Союзу Національна поліція України отримає 18 патрульних автомобілів, 40 автомобілів для підрозділів забезпечення публічної безпеки і порядку, дев'ять дефібриляторів, сучасні сервери та системи зберігання даних, а також костюми вибухотехніків та супутнє обладнання. Завдяки обладнанню на загальну суму близько 3.4 мільйонів євро Нацполіція зможе ефективніше вести професійну діяльність та виконувати свої обов'язки щодо створення безпечного середовища в містах, громадах і на вулицях України.

Закупівля обладнання була здійснена в рамках програми «Підтримка реформ з розвитку верховенства права в Україні у сферах діяльності поліції, прокуратури та належного управління» (ПРАВО-Поліція), що реалізується за фінансової підтримки ЄС Управлінням ООН з обслуговування програми (ЮНОПС) у тісній співпраці з Консультативною місією ЄС в Україні (КМЄС).

Учасники: Посол Матті Маасікас - Голова Представництва ЄС в Україні; Денис Монастирський - міністр внутрішніх справ України; Ігор Клименко - Голова Національної поліції України; Фредрік Весслау - в.о Голови Консультативної місії ЄС (КМЄС) в Україні; Френ О’Грейді - старший програмний менеджер, ЮНОПС/ПРАВО-Поліція.

Довідкова інформація: Програма впроваджується Управлінням ООН з обслуговування проєктів (ЮНОПС) у тісній співпраці з Консультативною місією ЄС в Україні (КМЄС). Загальною метою програми є сприяння верховенству права в Україні та його узгодження з найкращими практиками Європейського Союзу та світу. Програма фінансується Європейським Союзом, і її бюджет становить 36 мільйонів євро.

Реєстрація представників ЗМІ о 10:30.

Акредитація для ЗМІ: press.mvs@gmail.com

Прохання надати такі дані: ПІБ, назва ЗМІ, номер телефону, серія, номер паспорту та редакційного посвідчення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-