“Кращий художник у галузі сучасного мистецтва, абстракції та сайарсизму”. Перший у світі Міжнародний конкурс

“Кращий художник у галузі сучасного мистецтва, абстракції та сайарсизму”. Перший у світі Міжнародний конкурс

Укрінформ
9 вересня, 15:30 - пресконференція  на тему: "Перший у світі Міжнародний конкурс “Кращий художник у галузі сучасного мистецтва, абстракції та сайарсизму” 

Організатор: ГО «Кращий художник».

Учасники: Володимир Козюк - народний художник України, модератор; Івона Малевич - представник родини Казимира Малевича; Ульріке Боленц - представник художньої академії Касселя; Олівер Де Кайрон - художник, куратор виставки Contemporary Art Manifestation в Porte d’Auteuil Paris, Франція; Олексій Жадейко - мистецтвознавець;  Оксана Мась - художник.

Коротко. Метою конкурсу є розвиток сучасного мистецтва, розширення його наукового простору, подання та підтримка провідних сучасних художників, а також загальний розвиток світового культурного та артпростору.

Акредитація представників ЗМІ: anna@ukrinform.com

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові  матеріали:

У Києві відбудеться виставка сучасного мистецтва, абстракції та саярсизму

У Музеї історії міста Києва відбудеться звітна виставка переможців міжнародного конкурсу «Кращий художник в області сучасного мистецтва, абстракції і саярсизму».

Про це повідомив народний художник України Володимир Козюк під час пресконференції в Укрінформі.

"Завтра відбудеться презентація проєкту “Кращий художник у галузі сучасного мистецтва, абстракції та саярсизму"... Ми запрошуємо киян відвідати виставку, подивитися нові стилі, напрямки і, звичайно, заохочувати інших, тому що найважливіше для країни, коли є культура, коли є мистецтво. Через мистецтво ми можемо представляти себе у світі. На сьогодні ми маємо 30 років незалежності, але країна достатньо слабо представлена у світі", - сказав Козюк.

Він зазначив, що на звітній виставці переможців міжнародного конкурсу «Кращий художник в області сучасного мистецтва, абстракції і саярсизму» будуть представлені унікальні роботи авторства українських художників та митців з 14 країн світу.

За його словами, подібних виставок в Україні раніше не було, тож кияни стануть першими, хто зможе побачити унікальні роботи світового рівня.

Звітна виставка переможців конкурсу пройде з 8 до 12 вересня в Музеї історії міста Києва за адресою: вул. Б. Хмельницького, 7.

Міжнародний конкурс «Кращий художник в області сучасного мистецтва, абстракції і саярсизму» проводився з 15 квітня по 20 серпня 2021 року. Конкурс має на меті розвиток сучасного мистецтва, розширення його наукового простору, подання та підтримку провідних сучасних художників, а також загальний розвиток світового культурного та артпростору.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-