Публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм Департаменту суспільних комунікацій КМДА у 2020 році

Публічне представлення інформації про виконання бюджетних програм Департаменту суспільних комунікацій КМДА у 2020 році

Укрінформ
12 березня, 11:30 - Звіт про роботу Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації у 2020 році

Організатор: Департамент суспільних комунікацій КМДА.

Учасники: Роман Лелюк - директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА; Дмитро Рубан - перший заступник директору Департаменту суспільних комунікацій КМДА; Наталія Лященко - директор КП «Радіостанція «Голос Києва»; Анна Куницька - директор КП «Центр публічної комунікації та інформації»; Євген Лопушинський - головний редактор сайту «Вечірній Київ» та газети «Хрещатик».

Модератор: Яна Семенюк.

Коротко. Департамент суспільних комунікацій КМДА реалізовує комунікаційну політику міської влади з киянами. Під час заходу директор Департаменту Роман Лелюк розповість про інформаційні кампанії, взаємодію з громадським активом Києва, роботу Центру публічної інформації та комунікації, а також про діяльність міських комунальних медіа – телеканалу «Київ», радіостанції «Київ FM», сайту «Вечірній Київ» та газети «Хрещатик» у 2020 році.

У зв'язку з карантинними обмеженнями кількість місць обмежена. 

Захід транслюватиметься на YouTube-каналі Укрінформу:  https: //www.youtube.com/user/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

У Києві торік видали 17 книг столичних авторів - КМДА

За кошти столичного бюджету в 2020 році видано 17 книг загальним накладом 4 900 примірників.

Про це під час публічного звіту про роботу Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації у 2020 році в Укрінформі повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

"Ми видали 17 книг в 2020 році загальним накладом 4 900 примірників. У нас було задіяно 52 автори, 20 художників та фотографів", - сказав Лелюк.

За його словами, книги всі передані до 139 публічних бібліотек Києва.

Лелюк повідомив, що одна з виданих книг «Зіркові казки» надрукована шрифтом Брайля.

Як повідомлялося, цього року публічні бібліотеки Києва поповняться виданням, присвяченим 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Книга «Найкраща лілея з родинного саду Косачів» авторства Алли Диби та Олександри Шалагінової була надрукована в рамках Міської цільової програми розвитку інформаційно-комунікативної сфери міста Києва на 2019-2021 роки.

На конкурс "Громадська перпектива" у Києві торік подали проєктів на 23 млн грн

На конкурс проєктів «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» у 2020 році у Києві подано 102 конкурсні пропозиції на суму 23 мільйони гривень.

Про це під час публічного звіту про роботу Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації у 2020 році» в Укрінформі повідомив директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

"Подано у 2020 році було 102 конкурсні пропозиції, проєкти на 23 млн грн. На жаль, було виділено 3,5 млн, тому в межах тих коштів, які були виділені, ті по рейтингу, які були перші, на 3,5 млн були успішно реалізовані", - розповів він.

За словами посадовця, на конкурсі немає обмежень з подання проєктів, це може зробити будь-яка громадська організація будь-якого спрямування.

За словами посадовця, щороку дедалі більше громадських організацій подають заявки на цей конкурс.

Конкурс проєктів для підтримки ініціатив інститутів громадянського суспільства «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» передбачено міською цільовою програмою «Сприяння розвитку громадянського суспільства у м. Києві». За три роки громадські організації подали на нього 319 проєктів, спрямованих на волонтерський рух і підтримку учасників АТО, благоустрій та охорону природного середовища, розвиток Києва у сфері правової освіти мешканців і формування громадянської культури.

Відео:

Замовити фото натисніть тут – Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-