Візит делегації Міністерства національної безпеки Туреччини на чолі з міністром Хулусі Акаром до Міністерства оборони України

Візит делегації Міністерства національної безпеки Туреччини на чолі з міністром Хулусі Акаром до Міністерства оборони України

Укрінформ
12 липня, 12:00 - онлайн-брифінг на тему: "Візит делегації Міністерства національної безпеки Туреччини на чолі з міністром Хулусі Акаром до Міністерства оборони України". 

Організатор: Міністерство оборони України.

Онлайн-брифінг транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/user/UkrinformTV .

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Україна та Туреччина почнуть реалізацію угоди про військово-фінансове співробітництво

Уряди України та Турецької Республіки найближчим часом розпочнуть практичну реалізацію угоди про військово-фінансове співробітництво.

Про це заявив міністр оборони України Андрій Таран під час спільного брифінгу з міністром національної оборони Турецької Республіки паном Хулусі Акаром, який перебуває в Україні з офіційним візитом, повідомляє пресслужба Міноборони

«Найближчим часом ми плануємо розпочати практичну реалізацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Турецької Республіки про військово-фінансове співробітництво. Ця угода має реальний фінансовий вимір та буде сприяти проведенню запланованих перетворень», – повідомив Таран.

Як зазначається, також були розглянуті пріоритети двостороннього оборонного співробітництва, де ключове місце посідає військово-технічне співробітництво та взаємодія підприємств ОПК, та питання євроатлантичної інтеграції в контексті важливості максимального використання нових інструментів оборонного та військового співробітництва, які отримала Україна після набуття статусу партнера НАТО з розширеними можливостями.

За словами Тарана, досягнуті домовленості сприятимуть зміцненню обороноздатності двох країн, підвищенню оперативних та бойових спроможностей ЗСУ та гарантуватимуть мир в Азово-Чорноморському регіоні.

Відео: 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-